Kuyuya düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı

DENİZLİ 09.08.2018 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kuyuya düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı

Denizli Buldan İlçesi'nde 5 metrelik kuyuya düşerek mahsur kalan büyükbaş hayvan, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonrası kurtarıldı.

Buldan İlçesi'nde otlamaya gittiği alanda 5 metre derinliğindeki kuyuya düşen inek uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.   Edinilen bilgiye göre, dün Buldan İlçesi Beyler Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir inek otlamak için gittiği arazide ağzı açık olan 5 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Sahibinin itfaiye ekiplerinden yardım istemesi üzerine olay yerine Buldan İtfaiye Şube ekipleri sevk edildi.   Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kuyuda mahsur kalan ineği kurtarmak için harekete geçti. Ekipler önce kuyuya merdiven yardımı ile inerek ineğin sağlık durumu hakkında inceleme yaptıktan sonra halat yardımı ile çıkartılabilme olasılığını denedi. İri cüsseli ineğin halatla çıkamayacağı anlaşılınca, kepçe yardımı ile kuyunun etrafı açıldı.   Daha sonra itfaiye erlerinin kazma ile kuyu etrafındaki taşlar tek tek ineğe zarar verilmeden sökülerek ineğe ulaşıldı. Kuyuda yaklaşık bir buçuk metre gibi geniş bir alanın açılması sonucu inek kendiliğinden dışarı çıkarak kurtarıldı.   İneğinin kurtarılmasına sevinen sahibi itfaiye ekiplerine teşekkür etti.          
Denizli Buldan İlçesi'nde 5 metrelik kuyuya düşerek mahsur kalan büyükbaş hayvan, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonrası kurtarıldı.

Buldan İlçesi'nde otlamaya gittiği alanda 5 metre derinliğindeki kuyuya düşen inek uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, dün Buldan İlçesi Beyler Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir inek otlamak için gittiği arazide ağzı açık olan 5 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Sahibinin itfaiye ekiplerinden yardım istemesi üzerine olay yerine Buldan İtfaiye Şube ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kuyuda mahsur kalan ineği kurtarmak için harekete geçti. Ekipler önce kuyuya merdiven yardımı ile inerek ineğin sağlık durumu hakkında inceleme yaptıktan sonra halat yardımı ile çıkartılabilme olasılığını denedi. İri cüsseli ineğin halatla çıkamayacağı anlaşılınca, kepçe yardımı ile kuyunun etrafı açıldı.

 

Daha sonra itfaiye erlerinin kazma ile kuyu etrafındaki taşlar tek tek ineğe zarar verilmeden sökülerek ineğe ulaşıldı. Kuyuda yaklaşık bir buçuk metre gibi geniş bir alanın açılması sonucu inek kendiliğinden dışarı çıkarak kurtarıldı.

 

İneğinin kurtarılmasına sevinen sahibi itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.