Kuzenini araçla çarparak öldüren ve 2 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2023 - 08:20, Güncelleme: 15.09.2023 - 08:20
 

Kuzenini araçla çarparak öldüren ve 2 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tartıştığı kuzeni ile 2 kişiye aracıyla çarpıp, kuzeninin ölümüne neden olan şüpheli Denizli’de yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde dün yaşanan olayda, Murat Erdoğan ile kuzeni Bilal Erdoğan arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine çıkan arbededen sonra Murat Erdoğan olay yerinden ayrıldı. Daha sonra aracıyla tartışma yaşanan iş yerine gelen Murat Erdoğan, kuzeni Bilal Erdoğan ile eşi Fatma Erdoğan’ı ve 1 kişiyi kullandığı ticari aracı üzerlerine sürerek çarptı. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Bilal Erdoğan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Denizli’de kardeşinin yanında yakalandı Olayın ardından kaçan şüpheli Murat Erdoğan’ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Zanlının kullandığı güzergahı tespit eden polis ekipleri olayda kullanılan aracı Burdur- Çavdır yolunda otoparkta buldu. Murat Erdoğan’ın kardeşi Aziz Erdoğan’la Denizli’ye geldiği tespit edildi. Denizli’de yapılan operasyonda Murat Erdoğan ve kardeşi Aziz Erdoğan gözaltına alınarak Fethiye’ye götürüldü. Şüphelilerden Aziz Erdoğan adli makamlarca serbest bırakılırken, Murat Erdoğan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Muğla'nın Fethiye ilçesinde tartıştığı kuzeni ile 2 kişiye aracıyla çarpıp, kuzeninin ölümüne neden olan şüpheli Denizli’de yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde dün yaşanan olayda, Murat Erdoğan ile kuzeni Bilal Erdoğan arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine çıkan arbededen sonra Murat Erdoğan olay yerinden ayrıldı. Daha sonra aracıyla tartışma yaşanan iş yerine gelen Murat Erdoğan, kuzeni Bilal Erdoğan ile eşi Fatma Erdoğan’ı ve 1 kişiyi kullandığı ticari aracı üzerlerine sürerek çarptı. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Bilal Erdoğan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



Denizli’de kardeşinin yanında yakalandı
Olayın ardından kaçan şüpheli Murat Erdoğan’ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Zanlının kullandığı güzergahı tespit eden polis ekipleri olayda kullanılan aracı Burdur- Çavdır yolunda otoparkta buldu. Murat Erdoğan’ın kardeşi Aziz Erdoğan’la Denizli’ye geldiği tespit edildi. Denizli’de yapılan operasyonda Murat Erdoğan ve kardeşi Aziz Erdoğan gözaltına alınarak Fethiye’ye götürüldü. Şüphelilerden Aziz Erdoğan adli makamlarca serbest bırakılırken, Murat Erdoğan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.



 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.