MAKSİAD AKADEMİ Eğitimlerine start verdi

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.07.2023 - 09:46, Güncelleme: 18.07.2023 - 09:46
 

MAKSİAD AKADEMİ Eğitimlerine start verdi

İstihdama yönelik nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyulan alanlarda da farklı branşlarla katkı sağlamaya devam eden MAKSİAD, Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği iş birliğiyle istihdama yönelik Bilgisayar Destekli Teknik Resim kursları vermeye başladı.

10 Temmuz 2023 tarihinde başlayan “Bilgisayar Destekli Teknik Resim (AUTOCAD) dersleri”, Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Hocalarından Doç. Dr. Yavuz Kaplan’ın eğitmenliğinde haftada 3 gün toplamda 60 saat sürecek. Kursiyerlerin yoğun ilgisiyle başlayan eğitimler teknik donanıma sahip MAKSİAD eğitim sınıfında devam edecek. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı ‘’Mevcut eğitim programlarımızı çağa uygun, günümüz ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve gerekli olan teknik bilgileri sağlamak amacıyla güncellemeye başladık. AutoCad bu eğitimlerden birisi oldu. Mühendislikten sanata hemen her alanda kullanılan genel amaçlı bu çizim programı ile akılda tasarlanabilen her çizim gerçekleştirilmekte. Eğitime olan yoğun ilgi sebebiyle önümüzdeki dönemlerde daha kapsamlı ve seviyelerde AutoCad eğitimlerine devam edeceğiz. Mesleki Eğitimi özendirici, onu cazip kılacak adımlar atılması gerekiyor. Biz de bu alanda çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz.  ‘’dedi. Başkan Sarı: “Proje hazırlama konusunda büyük kolaylık sağlayan ve günümüzde yaygın bir kullanım alanı olan bilgisayar destekli çizim programlarının öneminden bahsederek, Kursa katılan kursiyerlere başarılar diledi.”
İstihdama yönelik nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyulan alanlarda da farklı branşlarla katkı sağlamaya devam eden MAKSİAD, Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği iş birliğiyle istihdama yönelik Bilgisayar Destekli Teknik Resim kursları vermeye başladı.

10 Temmuz 2023 tarihinde başlayan “Bilgisayar Destekli Teknik Resim (AUTOCAD) dersleri”, Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Hocalarından Doç. Dr. Yavuz Kaplan’ın eğitmenliğinde haftada 3 gün toplamda 60 saat sürecek. Kursiyerlerin yoğun ilgisiyle başlayan eğitimler teknik donanıma sahip MAKSİAD eğitim sınıfında devam edecek.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı ‘’Mevcut eğitim programlarımızı çağa uygun, günümüz ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve gerekli olan teknik bilgileri sağlamak amacıyla güncellemeye başladık. AutoCad bu eğitimlerden birisi oldu. Mühendislikten sanata hemen her alanda kullanılan genel amaçlı bu çizim programı ile akılda tasarlanabilen her çizim gerçekleştirilmekte. Eğitime olan yoğun ilgi sebebiyle önümüzdeki dönemlerde daha kapsamlı ve seviyelerde AutoCad eğitimlerine devam edeceğiz. Mesleki Eğitimi özendirici, onu cazip kılacak adımlar atılması gerekiyor. Biz de bu alanda çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz.  ‘’dedi.

Başkan Sarı: “Proje hazırlama konusunda büyük kolaylık sağlayan ve günümüzde yaygın bir kullanım alanı olan bilgisayar destekli çizim programlarının öneminden bahsederek, Kursa katılan kursiyerlere başarılar diledi.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.