MAKSİAD’dan Vali Coşkun ve Emniyet Müdürü Sağdıç’a ziyaret

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.08.2023 - 09:49, Güncelleme: 26.08.2023 - 09:49
 

MAKSİAD’dan Vali Coşkun ve Emniyet Müdürü Sağdıç’a ziyaret

MAKSİAD Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli Valiliğine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun ve İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı ve Yönetim Kurulundan oluşan heyet, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyaret etti.  Ziyarette Denizli ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. Vali Ömer Coşkun’a hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Mehmet Sarı, nazik misafirperverlikleri için Vali Coşkun’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Diğer bir taraftan MAKSİAD,  bir hoş geldin ve hayırlı olsun ziyareti de Denizli’ye yeni atanan Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu ile birlikte hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Mehmet Sağdıç, ziyaret sonunda nazik misafirperverlikleri için Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Her iki ziyerete, MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferit Bozdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldıray Ersoy, Adem Sinkil, Ali H. Demirağ, Genç MAKSİAD Başkanı Mehmet Demiray, Denizli Makina İhtisas OSB Bölge Müdürü Himmet Ersoy, MAKSİAD Genel Sekreteri Melek Işık'tan oluşan heyet katıldı.
MAKSİAD Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli Valiliğine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun ve İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı ve Yönetim Kurulundan oluşan heyet, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyaret etti.  Ziyarette Denizli ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. Vali Ömer Coşkun’a hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Mehmet Sarı, nazik misafirperverlikleri için Vali Coşkun’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Diğer bir taraftan MAKSİAD,  bir hoş geldin ve hayırlı olsun ziyareti de Denizli’ye yeni atanan Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu ile birlikte hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Mehmet Sağdıç, ziyaret sonunda nazik misafirperverlikleri için Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Her iki ziyerete, MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferit Bozdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldıray Ersoy, Adem Sinkil, Ali H. Demirağ, Genç MAKSİAD Başkanı Mehmet Demiray, Denizli Makina İhtisas OSB Bölge Müdürü Himmet Ersoy, MAKSİAD Genel Sekreteri Melek Işık'tan oluşan heyet katıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.