Malkoçoğlu edası ile kılıç sallayan vekil kim?

DENİZLİ 08.08.2018 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Malkoçoğlu edası ile kılıç sallayan vekil kim?

Buldan Belediyesi tarafından 3.'sü düzenlenen Buldan Yörük Türkmen Şenliği'ne katılan AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, at bindi kılıç kuşandı. Özkan'ın bu görüntüleri dikkat çekti.

Buldan Belediyesi tarafından 3.'sü düzenlenen şenliğe Türkiye’nin dört bir tarafından 200’ün üstünde Yörük Türkmen Derneği ve onların üst organları olan federasyon ve konfederasyon temsilcileri ile üyeler katıldı.   Buldan Yaylası’nda düzenlenen şenliğe; Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Buldan Kaymakamı Hatice Cemre İncesu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde kurulmuş 200’ün üstünde Yörük Türkmen Derneği ve onların üst organları olan federasyon ve konfederasyon temsilcileri ile üyeleri katıldı.     Şenlikte seçim öncesi bıraktığı bıyıkları ile dikkatleri çeken Denizli Milletvekili Cahit Özkan, ata bindi ve kılıç kuşandı. Malkoçoğlu edası ile atı süren ve kılıcını kaldıran Özkan bıyıklarının avantajı ile heyt be dedirtti.    Fotoğraf karelerine yansıyan bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Özkan; Allah'a dayan sa'ye sarıl hükmüne Ram ol, Yol varsa budur bilmiyorum başka çıkar yol ! Rabbim bizlere her daim düşmana kılıç gibi, mazluma ilaç gibi olmayı nasip eylesin. Bayrağımızı gönderden, ezanımızı minarelerimizden eksik etmesin. Amin." şeklindeki paylaşımda bulundu.   Paylaşımı büyük beğeni alırken, yapılan yorumlarda milletvekili Özkan'a, Alp, Ertuğrul Gazi, Osmanlı Torunu, Malkoçoğlu benzetmeleri yapıldı.    
Buldan Belediyesi tarafından 3.'sü düzenlenen Buldan Yörük Türkmen Şenliği'ne katılan AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, at bindi kılıç kuşandı. Özkan'ın bu görüntüleri dikkat çekti.

Buldan Belediyesi tarafından 3.'sü düzenlenen şenliğe Türkiye’nin dört bir tarafından 200’ün üstünde Yörük Türkmen Derneği ve onların üst organları olan federasyon ve konfederasyon temsilcileri ile üyeler katıldı.

 

Buldan Yaylası’nda düzenlenen şenliğe; Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Buldan Kaymakamı Hatice Cemre İncesu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde kurulmuş 200’ün üstünde Yörük Türkmen Derneği ve onların üst organları olan federasyon ve konfederasyon temsilcileri ile üyeleri katıldı.

 

 

Şenlikte seçim öncesi bıraktığı bıyıkları ile dikkatleri çeken Denizli Milletvekili Cahit Özkan, ata bindi ve kılıç kuşandı. Malkoçoğlu edası ile atı süren ve kılıcını kaldıran Özkan bıyıklarının avantajı ile heyt be dedirtti. 

 

Fotoğraf karelerine yansıyan bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Özkan;

Allah'a dayan sa'ye sarıl hükmüne Ram ol,
Yol varsa budur bilmiyorum başka çıkar yol !

Rabbim bizlere her daim düşmana kılıç gibi, mazluma ilaç gibi olmayı nasip eylesin. Bayrağımızı gönderden, ezanımızı minarelerimizden eksik etmesin. Amin." şeklindeki paylaşımda bulundu.

 

Paylaşımı büyük beğeni alırken, yapılan yorumlarda milletvekili Özkan'a, Alp, Ertuğrul Gazi, Osmanlı Torunu, Malkoçoğlu benzetmeleri yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.