Marketten çıkan yaşlı adam marketin önünde hayatını kaybetti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.02.2022 - 16:33, Güncelleme: 07.02.2022 - 16:49
 

Marketten çıkan yaşlı adam marketin önünde hayatını kaybetti

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yaşlı adam alış-veriş yaptığı marketten çıktığı esnada düşerek hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Yeni Mahalle, Alparslan Caddesi’nde bir marketin önünde yaşandı.  Sütçü Hulusi amca diye mahallede tanınan Hulisi Uzucuoğlu (83) alış-veriş için gittiği marketten ihtiyacını aldıktan sonra dışarı çıktı. Marketten çıktığı esnada nedeni henüz bilinmeyen sebepten dolayı düşerek kafasını çarptığı iddia edildi. Yaşlı adamın yardımına koşan market çalışanları ve vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından yaşlı adamın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili sorgulama başlatıldı.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yaşlı adam alış-veriş yaptığı marketten çıktığı esnada düşerek hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Yeni Mahalle, Alparslan Caddesi’nde bir marketin önünde yaşandı.  Sütçü Hulusi amca diye mahallede tanınan Hulisi Uzucuoğlu (83) alış-veriş için gittiği marketten ihtiyacını aldıktan sonra dışarı çıktı. Marketten çıktığı esnada nedeni henüz bilinmeyen sebepten dolayı düşerek kafasını çarptığı iddia edildi.

Yaşlı adamın yardımına koşan market çalışanları ve vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından yaşlı adamın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili sorgulama başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.