Medya Basın Fedarasyonu’ndan World Turk’e ödül!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.10.2023 - 09:24, Güncelleme: 19.10.2023 - 09:24
 

Medya Basın Fedarasyonu’ndan World Turk’e ödül!

MEDYA Basın Federasyonu tarafından düzenlenen 5’inci Geleneksel Medya Ödülleri Töreni’nde, WORLD TURK kanalına ‘Onur Ödülü’ verildi.

Medya Basın Federasyonu tarafından düzenlenen 5’inci Geleneksel Medya Ödülleri, Ankara Ticaret Odası’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödüller, Medya Basın Federasyonu Yönetim Kurulu ve değerlendirme ekibi tarafından yazılı ve görsel medya kuruluşlarının yayınları baz alınarak belirlendi. Gayretli çalışmalar, örnek mücadelesi ile başarılara imza atan ve kamuoyunun takdirini kazanmış, siyasetçi, bürokrat, televizyon ve sanat dünyası, iş adamı ve sivil toplum kuruluşları ödüllendirildi. Törende onursal ödüle layık görülen WORLD TURK’ün ödülünü kanalın Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı teslim aldı. Törende konuşan Medya Basın Federasyonu Başkanı İbrahim Yaman, “Gazeteciler meslek hayatlarında birçok zorlukla karşı karşıya kalıyor. Her koşulda halkı doğru bilgilendirmek için çabalıyorlar. Bugün Filistin’de gazetecilerimiz şehit oluyor, başka yerde öldürüyorlar. Gazetecilik çok büyük bir meslek. Mesleğimize sahip çıkmamız lazım. Bizim amacımız Türkiye’deki bütün yerel medyacıları ve ulusal medyayı bir araya getirmek ve mesleğimizi daha da ileri taşımak” dedi.
MEDYA Basın Federasyonu tarafından düzenlenen 5’inci Geleneksel Medya Ödülleri Töreni’nde, WORLD TURK kanalına ‘Onur Ödülü’ verildi.

Medya Basın Federasyonu tarafından düzenlenen 5’inci Geleneksel Medya Ödülleri, Ankara Ticaret Odası’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödüller, Medya Basın Federasyonu Yönetim Kurulu ve değerlendirme ekibi tarafından yazılı ve görsel medya kuruluşlarının yayınları baz alınarak belirlendi.

Gayretli çalışmalar, örnek mücadelesi ile başarılara imza atan ve kamuoyunun takdirini kazanmış, siyasetçi, bürokrat, televizyon ve sanat dünyası, iş adamı ve sivil toplum kuruluşları ödüllendirildi. Törende onursal ödüle layık görülen WORLD TURK’ün ödülünü kanalın Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı teslim aldı.

Törende konuşan Medya Basın Federasyonu Başkanı İbrahim Yaman, “Gazeteciler meslek hayatlarında birçok zorlukla karşı karşıya kalıyor. Her koşulda halkı doğru bilgilendirmek için çabalıyorlar. Bugün Filistin’de gazetecilerimiz şehit oluyor, başka yerde öldürüyorlar. Gazetecilik çok büyük bir meslek. Mesleğimize sahip çıkmamız lazım. Bizim amacımız Türkiye’deki bütün yerel medyacıları ve ulusal medyayı bir araya getirmek ve mesleğimizi daha da ileri taşımak” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.