Memur-Sen Bir kez Daha Öselmiş’e Emanet

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.07.2023 - 14:49, Güncelleme: 22.07.2023 - 14:49
 

Memur-Sen Bir kez Daha Öselmiş’e Emanet

Memur-Sen’e bağlı sendikaların delegeleri bir kez daha Memur-Sen İl Temsilciliğinin Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 No’lu Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş tarafından temsil edilmesini istedi. Sağlık-Sen Denizli Şubesi’nde yapılan seçimde Feyzullah Öselmiş delegelerin büyük desteği ile yeni dönemde de Memur-Sen İl Temsilcisi olarak seçildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Öselmiş; “bu sorumluluğu bize veren hizmet kolu başkanlarıma, delegelerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte omuz vereceğimiz ağır bir yükü birkez daha sırtlandık. Tüm hizmet kollarımız ile birlikte özelde üyelerimiz, genel de ise ilimizde ki tüm kamu çalışanlarının ortak dili olmaya, sorunlarını çözmeye, sorun üretenlerle ise mücadele etmeye tüm kararlılığımız ile devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Türkiye Yüzyılı’nın kamu çalışanlarının sorunlarına çözüm üretildiği, özlük ve mali haklarının iyileştirildiği, büyüyen Türkiye ile birlikte kamunun gücü olan kamu çalışanlarının da ekonomik, sosyal ve mali haklarının da büyüdüğü bir dönem olması için üzerimize düşen sorumlulukla hareket edeceğiz diyen Öselmiş; “yetkiyi aldığımız 2011 yılından bu tarafa kamu çalışanlarımızın için birçok kazanıma imza attık. Kamuda özgürlüklerin esas alındığı kalıcı çözümler ürettik.” İfadelerini kullandı. Memur-Sen’in özelde üyesi, genelde ülkesi için özgürlüklerin teminatı olduğunu ifade eden Öselmiş; “Gezi olayları, Cumhuriyet mitingleri, 17-15 Aralık süreci, 27 Nisan e-muhtırası ve en son 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkemize, milletimizin değerlerine ve demokrasimize karşı yapılan her girişime bariyer olduk, hainlere fırsat vermedik, 1 milyonluk büyük bir teşkilat olarakta biz var oldukça asla fırsat vermeyeceğiz.” dedi. Öselmiş, “Memur-Sen; sivil yapısı, özgürlük temelli bakışı, demokrasi eksenli vizyonuyla bu ülkenin en büyük sivil toplum örgütü ve sendikasıdır.”  
Memur-Sen’e bağlı sendikaların delegeleri bir kez daha Memur-Sen İl Temsilciliğinin Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 No’lu Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş tarafından temsil edilmesini istedi. Sağlık-Sen Denizli Şubesi’nde yapılan seçimde Feyzullah Öselmiş delegelerin büyük desteği ile yeni dönemde de Memur-Sen İl Temsilcisi olarak seçildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Öselmiş; “bu sorumluluğu bize veren hizmet kolu başkanlarıma, delegelerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte omuz vereceğimiz ağır bir yükü birkez daha sırtlandık. Tüm hizmet kollarımız ile birlikte özelde üyelerimiz, genel de ise ilimizde ki tüm kamu çalışanlarının ortak dili olmaya, sorunlarını çözmeye, sorun üretenlerle ise mücadele etmeye tüm kararlılığımız ile devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılı’nın kamu çalışanlarının sorunlarına çözüm üretildiği, özlük ve mali haklarının iyileştirildiği, büyüyen Türkiye ile birlikte kamunun gücü olan kamu çalışanlarının da ekonomik, sosyal ve mali haklarının da büyüdüğü bir dönem olması için üzerimize düşen sorumlulukla hareket edeceğiz diyen Öselmiş; “yetkiyi aldığımız 2011 yılından bu tarafa kamu çalışanlarımızın için birçok kazanıma imza attık. Kamuda özgürlüklerin esas alındığı kalıcı çözümler ürettik.” İfadelerini kullandı.

Memur-Sen’in özelde üyesi, genelde ülkesi için özgürlüklerin teminatı olduğunu ifade eden Öselmiş; “Gezi olayları, Cumhuriyet mitingleri, 17-15 Aralık süreci, 27 Nisan e-muhtırası ve en son 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkemize, milletimizin değerlerine ve demokrasimize karşı yapılan her girişime bariyer olduk, hainlere fırsat vermedik, 1 milyonluk büyük bir teşkilat olarakta biz var oldukça asla fırsat vermeyeceğiz.” dedi.

Öselmiş, “Memur-Sen; sivil yapısı, özgürlük temelli bakışı, demokrasi eksenli vizyonuyla bu ülkenin en büyük sivil toplum örgütü ve sendikasıdır.”

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.