Memur-Sen’de nöbet değişimi

DENİZLİ 26.06.2018 - 17:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Memur-Sen’de nöbet değişimi

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Osman Tavşan’ın AK Parti Milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifa etmesinden sonra boşalan koltuğa Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Başkanı Kazım Tefçi seçildi.   Siyasete atılan Tavşan'ın yerine seçilen Tefçi, nöbet değişiminin Denizli için hayırlı olacağını belirterek, bugüne kadar görev almış her kese teşekkür etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Tefçi; birlik ve beraberlik içerisinde kararlı adımlarla güvenli yarınlara yürüyeceklerini belirterek, "Memur-Sen bir sevda, hak ve özgürlük hareketidir. İlimizde 15 binin üzerinde ve Türkiye’de 1 milyon üye sayımızla erdemli ve soylu mücadelemizi kararlı adımlarla güvenli yarınlara taşıyacağız. Çünkü biz kamu görevleriyle aynı dili konuşuyoruz. Türkiye'yi kuşatan, milletle kucaklaşan erdemliler hareketi olarak, üyelerimize, milletimize, ülkemize, ümmetimize ve insanlığa karşı sorumluluklarımız var. Memur-Sen olarak, dinine, rengine, ırkına bakmaksızın mazlumların, masumların, mağdurların yanında olmaya, zalimlerin karşında durmaya devam edeceğiz. Emek ve özgürlük mücadelemiz daha güçlü şekilde sürecek" dedi.   "DEVRALDIĞIMIZ GÖREVİ DAHADA İLERİ TAŞIYACAĞIZ"   Çiçeği burnunda başkan Tefçi, "Geçmişte Memur-Sen yönetiminde bulunan başkanlarımızın bıraktığı emaneti daha ileriye taşıyacağız. Bize bu görevi tevdi eden Memur-Sen İş kolları Başkanlarımıza ve Genel Merkezimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.  

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Osman Tavşan’ın AK Parti Milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifa etmesinden sonra boşalan koltuğa Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Başkanı Kazım Tefçi seçildi.

 

Siyasete atılan Tavşan'ın yerine seçilen Tefçi, nöbet değişiminin Denizli için hayırlı olacağını belirterek, bugüne kadar görev almış her kese teşekkür etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Tefçi; birlik ve beraberlik içerisinde kararlı adımlarla güvenli yarınlara yürüyeceklerini belirterek, "Memur-Sen bir sevda, hak ve özgürlük hareketidir. İlimizde 15 binin üzerinde ve Türkiye’de 1 milyon üye sayımızla erdemli ve soylu mücadelemizi kararlı adımlarla güvenli yarınlara taşıyacağız. Çünkü biz kamu görevleriyle aynı dili konuşuyoruz. Türkiye'yi kuşatan, milletle kucaklaşan erdemliler hareketi olarak, üyelerimize, milletimize, ülkemize, ümmetimize ve insanlığa karşı sorumluluklarımız var. Memur-Sen olarak, dinine, rengine, ırkına bakmaksızın mazlumların, masumların, mağdurların yanında olmaya, zalimlerin karşında durmaya devam edeceğiz. Emek ve özgürlük mücadelemiz daha güçlü şekilde sürecek" dedi.

 

"DEVRALDIĞIMIZ GÖREVİ DAHADA İLERİ TAŞIYACAĞIZ"

 

Çiçeği burnunda başkan Tefçi, "Geçmişte Memur-Sen yönetiminde bulunan başkanlarımızın bıraktığı emaneti daha ileriye taşıyacağız. Bize bu görevi tevdi eden Memur-Sen İş kolları Başkanlarımıza ve Genel Merkezimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.