Memur-Sen’den Yardım Seferberliği

DENİZLİ 05.12.2020 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Memur-Sen’den Yardım Seferberliği

Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği; İHH Denizli Temsilciliği ile işbirliği protokolü imzalayarak zorlu kış şartlarında gıda sıkıntısı çeken mazlum coğrafyalara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı.   10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde “Rotamız İyilik Yükümüz İnsanlık” çağrısıyla yola çıkacak olan 2 tır gıda malzemesi İHH aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; Salgının ilk döneminde Denizli yerelinde yaklaşık bin aileye “Şimdi Vefa Zamanı” diyerek gıda kolileri ulaştırmıştık. Aynı duyarlılıkla bu dönemde ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı planlıyor, hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz” ifadelerini kullandı.    Aynı duyarlılıkla kış şartlarının ağırlaşmasıyla dünyanın dört bir yanında ki mazlumların özellikle gıdaya erişmede çok sıkıntılar çektiğine değinen Öselmiş, “bizim bu coğrafyalar ile hem gönül bağımız, hem de kardeşlik hukukumuz var. Medeniyetimizden aldığımız mirasımız bize bu coğrafyalara sahip çıkma sorumluluğunu yüklüyor.” dedi. İyiliğin bulaşıcı olduğuna değinen Öselmiş, “birlerin desteği ile binlere ulaşacak, iyilik kervanını hep birlikte yola çıkaracağız. Katkı sunmak isteyen hayırseverlerimizi bekliyoruz” dedi.   Yardımda bulunmak isteyenlerin 10 Aralık tarihine kadar Memur-Sen İl Temsilciliği ve İHH Denizli Temsilciliğine başvurabileceği belirtildi.  

Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği; İHH Denizli Temsilciliği ile işbirliği protokolü imzalayarak zorlu kış şartlarında gıda sıkıntısı çeken mazlum coğrafyalara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı.

 

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde “Rotamız İyilik Yükümüz İnsanlık” çağrısıyla yola çıkacak olan 2 tır gıda malzemesi İHH aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; Salgının ilk döneminde Denizli yerelinde yaklaşık bin aileye “Şimdi Vefa Zamanı” diyerek gıda kolileri ulaştırmıştık. Aynı duyarlılıkla bu dönemde ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı planlıyor, hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Aynı duyarlılıkla kış şartlarının ağırlaşmasıyla dünyanın dört bir yanında ki mazlumların özellikle gıdaya erişmede çok sıkıntılar çektiğine değinen Öselmiş, “bizim bu coğrafyalar ile hem gönül bağımız, hem de kardeşlik hukukumuz var. Medeniyetimizden aldığımız mirasımız bize bu coğrafyalara sahip çıkma sorumluluğunu yüklüyor.” dedi. İyiliğin bulaşıcı olduğuna değinen Öselmiş, “birlerin desteği ile binlere ulaşacak, iyilik kervanını hep birlikte yola çıkaracağız. Katkı sunmak isteyen hayırseverlerimizi bekliyoruz” dedi.

 

Yardımda bulunmak isteyenlerin 10 Aralık tarihine kadar Memur-Sen İl Temsilciliği ve İHH Denizli Temsilciliğine başvurabileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.