Merkezefendi Belediyesi Fetö Okullarını Mühürledi

DENİZLİ 23.07.2016 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Merkezefendi Belediyesi Fetö Okullarını Mühürledi

denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi Belediyesi Fetö Okullarını Mühürledi

Fethullahçı Terör Örgütü ile bağlantısı olan Özel Servergazi Anadolu Lisesi, Merkezefendi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kapatıldı. Söz konusu uygulama Denizli Valiliği’nin kararı doğrultusunda yapıldı.   15 Temmuz gecesi TSK içerisinde Fethullahçı Terör Örgütü yanlısı bir grup asker tarafından Türkiye’nin milli iradesine yapılmak istenen darbe girişimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara çıkma çağrısıyla vatandaşlar tarafından bertaraf edildi. Darbe girişiminin yankıları sürerken, FETÖ destekçilerinin de mahkemelere sevki devam ediyor. Bu kapsamda Denizli’de de FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen Özel Servergazi Anadolu Lisesi için Merkezefendi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Servergazi Anadolu Lisesi, Cuma günü öğleden sonra yapılan operasyonla mühürlenerek kapatıldı. 
denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi Belediyesi Fetö Okullarını Mühürledi

Fethullahçı Terör Örgütü ile bağlantısı olan Özel Servergazi Anadolu Lisesi, Merkezefendi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kapatıldı. Söz konusu uygulama Denizli Valiliği’nin kararı doğrultusunda yapıldı.

 

15 Temmuz gecesi TSK içerisinde Fethullahçı Terör Örgütü yanlısı bir grup asker tarafından Türkiye’nin milli iradesine yapılmak istenen darbe girişimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara çıkma çağrısıyla vatandaşlar tarafından bertaraf edildi. Darbe girişiminin yankıları sürerken, FETÖ destekçilerinin de mahkemelere sevki devam ediyor. Bu kapsamda Denizli’de de FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen Özel Servergazi Anadolu Lisesi için Merkezefendi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Servergazi Anadolu Lisesi, Cuma günü öğleden sonra yapılan operasyonla mühürlenerek kapatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.