Merkezefendi İlçesi Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yerleri Belirlendi

DENİZLİ 11.07.2020 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi İlçesi Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yerleri Belirlendi

Merkezefendi İlçesi Kurban Hizmetleri Komisyonu, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem USLU başkanlığında, Salı günü saat 15:30'da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda toplanarak Kurbanlık hayvan satış ve kesim yerlerini belirledi.   Komisyon, kurbanlık hayvan satış yeri olarak Eskihisar Mahallesinde bulunan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarını, Kesim yeri olarak da; küçükbaşlar için; Yenişehir Mh. Kapalı Pazaryeri, Toki Evleri Pazaryeri, Adalet Parkının karşısında bulunan Barbaros Kapalı Pazaryeri, Sevindik Mh. Pazaryeri, Değirmenönü Mahallesi Pazaryeri, ServergaziMh. Pazaryeri, Bahçelievler Kapalı Pazar Yeri ve Yenimahalle kapalı Pazar Yerini, Büyükbaş hayvanlar için; Et ve Süt Kurumu Kombinasını  (Eskihisar Mah. Canlı hayvan borsası bitişiği) belirledi.    

Merkezefendi İlçesi Kurban Hizmetleri Komisyonu, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem USLU başkanlığında, Salı günü saat 15:30'da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda toplanarak Kurbanlık hayvan satış ve kesim yerlerini belirledi.

 

Komisyon, kurbanlık hayvan satış yeri olarak Eskihisar Mahallesinde bulunan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarını, Kesim yeri olarak da; küçükbaşlar için; Yenişehir Mh. Kapalı Pazaryeri, Toki Evleri Pazaryeri, Adalet Parkının karşısında bulunan Barbaros Kapalı Pazaryeri, Sevindik Mh. Pazaryeri, Değirmenönü Mahallesi Pazaryeri, ServergaziMh. Pazaryeri, Bahçelievler Kapalı Pazar Yeri ve Yenimahalle kapalı Pazar Yerini, Büyükbaş hayvanlar için; Et ve Süt Kurumu Kombinasını  (Eskihisar Mah. Canlı hayvan borsası bitişiği) belirledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.