Merkezefendi’de Off-Road Heyecanı Başlıyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.07.2023 - 11:42, Güncelleme: 21.07.2023 - 11:42
 

Merkezefendi’de Off-Road Heyecanı Başlıyor

22-23 Temmuz tarihlerinde Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı için kortej geçişi düzenlendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yarışın heyecanını yaşamak isteyen tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Merkezefendi Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Ulusal çapta Off-Road yarışlarına ev sahipliği yapan Merkezefendi’de bu yıl Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı düzenlenecek. Yarış öncesinde renkli görüntülerin ortaya çıktığı kortej geçişinin startını, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun vererek araçları yarış alanına uğurladılar. Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası önünden başlayan kortej geçişi, Çakmak Mahallesi’nde bulunan Merkezefendi Off-Road Pisti’nde sona erdi. Yarışmaya katılacak olan Off-Road pilotları, Denizli’nin caddelerinde tur atarak vatandaşları selamladı. “ADRENALİN DOLU BİR YARIŞ İZLEYECEĞİZ” Tüm sporseverleri seyirci etabına davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, adrenalin dolu bir yarış izleyeceklerini dile getirdi. Başkan Doğan, “Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı’nı 22-23 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Merkezefendi’de ulusal yarışa ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımız hazır, pistimiz hazır, biz de hazırız. Tüm sporseverleri, heyecan ve adrenalin tutkunlarını 23 Temmuz’da yapılacak olan Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı Kazım Arslan Seyirci Etabı’na davet ediyorum” diye konuştu.
22-23 Temmuz tarihlerinde Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı için kortej geçişi düzenlendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yarışın heyecanını yaşamak isteyen tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Merkezefendi Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Ulusal çapta Off-Road yarışlarına ev sahipliği yapan Merkezefendi’de bu yıl Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı düzenlenecek. Yarış öncesinde renkli görüntülerin ortaya çıktığı kortej geçişinin startını, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun vererek araçları yarış alanına uğurladılar.

Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası önünden başlayan kortej geçişi, Çakmak Mahallesi’nde bulunan Merkezefendi Off-Road Pisti’nde sona erdi. Yarışmaya katılacak olan Off-Road pilotları, Denizli’nin caddelerinde tur atarak vatandaşları selamladı.

“ADRENALİN DOLU BİR YARIŞ İZLEYECEĞİZ”

Tüm sporseverleri seyirci etabına davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, adrenalin dolu bir yarış izleyeceklerini dile getirdi. Başkan Doğan, “Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı’nı 22-23 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Merkezefendi’de ulusal yarışa ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımız hazır, pistimiz hazır, biz de hazırız. Tüm sporseverleri, heyecan ve adrenalin tutkunlarını 23 Temmuz’da yapılacak olan Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı Kazım Arslan Seyirci Etabı’na davet ediyorum” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.