Merkezefendi’nin Tuna Caddesi’nde çöp konteynerleri yetersiz kalıyor

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.08.2023 - 10:46, Güncelleme: 18.08.2023 - 10:46
 

Merkezefendi’nin Tuna Caddesi’nde çöp konteynerleri yetersiz kalıyor

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde çöp konteyneri yetersiz olan caddede yaşayan vatandaşlar, atık maddelerin çevreye atılmasından rahatsız olduklarını söylerken, yetkililerden çözüm beklediklerini dile getirdi.

Merkezefendi İlçesi, Adalet Mahallesi, Tuna Caddesi’nde yaşayan vatandaşlar, caddede yeterli sayıda çöp konteyneri olmamasından yakındı. Caddede çok sayıda işletmenin olduğu ve bu nedenle atılan çöplerle, konteynerlerin yetersiz kaldığını belirten cadde sakinleri, atık maddelerin taşması üzerine kötü görüntünün olduğunu belirttiler. Çevre kirliliği ve ortaya çıkan kötü görüntüden rahatsız olan vatandaşlar, yetkilerden konteyner talep ettiklerini bu nedenle 2 olan çöp konteyner sayısının 3’e çıktığını ancak yetersiz olduğu söylendi. Cadde sakinlerinden O.Y., “Merkezefendi Belediyesinin en güzide mahallesi Adalet Mahallesi, Tuna Caddesi’nin durumu içler acısı, daha önce defalarca söylememize rağmen hiçbir çözüm bulunulmadı. İşletmelerden kaynaklı her zaman bu görüntü oluyor. İşletmelerin kendi önlerine çöp konteynerleri koymaları ve oraya çöplerini atmalarını istiyoruz. Defalarca muhtarımızın da söylemesine rağmen çözüm yok. Sadece 2 olan çöp konteyneri sayısı 3 oldu. Caddeye atılan çöpler kedi ve köpekler tarafından dağıtılarak çevre kirliliğinin daha büyük boyutlara ulaşmasına yol açıyor” ifadelerine yer verdi. Görüntü kirliliğinin önüne geçmek isteyen vatandaşlar Merkezefendi Belediyesi’nden çözüm bekliyor.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde çöp konteyneri yetersiz olan caddede yaşayan vatandaşlar, atık maddelerin çevreye atılmasından rahatsız olduklarını söylerken, yetkililerden çözüm beklediklerini dile getirdi.

Merkezefendi İlçesi, Adalet Mahallesi, Tuna Caddesi’nde yaşayan vatandaşlar, caddede yeterli sayıda çöp konteyneri olmamasından yakındı. Caddede çok sayıda işletmenin olduğu ve bu nedenle atılan çöplerle, konteynerlerin yetersiz kaldığını belirten cadde sakinleri, atık maddelerin taşması üzerine kötü görüntünün olduğunu belirttiler. Çevre kirliliği ve ortaya çıkan kötü görüntüden rahatsız olan vatandaşlar, yetkilerden konteyner talep ettiklerini bu nedenle 2 olan çöp konteyner sayısının 3’e çıktığını ancak yetersiz olduğu söylendi.

Cadde sakinlerinden O.Y., “ Merkezefendi Belediyesinin en güzide mahallesi Adalet Mahallesi, Tuna Caddesi’nin durumu içler acısı, daha önce defalarca söylememize rağmen hiçbir çözüm bulunulmadı. İşletmelerden kaynaklı her zaman bu görüntü oluyor. İşletmelerin kendi önlerine çöp konteynerleri koymaları ve oraya çöplerini atmalarını istiyoruz. Defalarca muhtarımızın da söylemesine rağmen çözüm yok. Sadece 2 olan çöp konteyneri sayısı 3 oldu. Caddeye atılan çöpler kedi ve köpekler tarafından dağıtılarak çevre kirliliğinin daha büyük boyutlara ulaşmasına yol açıyor” ifadelerine yer verdi.

Görüntü kirliliğinin önüne geçmek isteyen vatandaşlar Merkezefendi Belediyesi’nden çözüm bekliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.