Meteoroloji uyardı, sıcaklık 41 dereceye çıkıyor

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.07.2023 - 08:51, Güncelleme: 11.07.2023 - 08:51
 

Meteoroloji uyardı, sıcaklık 41 dereceye çıkıyor

Meteorolojiden yapılan uyarıda, Denizli bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 36-41 derece dolayında seyredecek.

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 19 ila 35 derece arası değişirken, rüzgar kuzeyden 13 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de ilerleyen günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği termometrelerin 41 dereceyi göstereceği tahmin ediliyor. Meteoroloji’den yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; 11 Temmuz Salı günü bölgemizin sıcak hava dalgasının etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hafta ortasından itibaren sıcaklıkların bölgemizde mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Denizli 36-41 derece sıcak hava dalgası nedeniyle, güneş çarpması riskinin bulunduğu bölgemizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi. Hava olaylarında bir değişiklik gözlenmez ise Denizli'de 5 günlük hava raporu şu şekilde olacak!
Meteorolojiden yapılan uyarıda, Denizli bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 36-41 derece dolayında seyredecek.

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 19 ila 35 derece arası değişirken, rüzgar kuzeyden 13 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de ilerleyen günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği termometrelerin 41 dereceyi göstereceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji’den yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; 11 Temmuz Salı günü bölgemizin sıcak hava dalgasının etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hafta ortasından itibaren sıcaklıkların bölgemizde mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Denizli 36-41 derece sıcak hava dalgası nedeniyle, güneş çarpması riskinin bulunduğu bölgemizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Hava olaylarında bir değişiklik gözlenmez ise Denizli'de 5 günlük hava raporu şu şekilde olacak!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.