Meteorolojiden Denizli’ye kuvvetli yağış uyarısı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.05.2023 - 14:52, Güncelleme: 10.05.2023 - 14:52
 

Meteorolojiden Denizli’ye kuvvetli yağış uyarısı

Denizli’de yarın öğle saatlerinden sonra beklenen gök gürültülü sağanak yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden (BTUM) yapılan son değerlendirmelere göre yapılan açıklamada, “11 Mayıs 2023 Perşembe öğle saatlerinden sonra bölgemizde (Afyonkarahisar, Uşak, Denizli) gök gürültülü sağanak yağışların, yerel kuvvetli (21-50 kg/m) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi. Denizli'de 5 günlük hava raporu:
Denizli’de yarın öğle saatlerinden sonra beklenen gök gürültülü sağanak yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden (BTUM) yapılan son değerlendirmelere göre yapılan açıklamada, “11 Mayıs 2023 Perşembe öğle saatlerinden sonra bölgemizde (Afyonkarahisar, Uşak, Denizli) gök gürültülü sağanak yağışların, yerel kuvvetli (21-50 kg/m) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Denizli'de 5 günlük hava raporu:

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.