MHP Denizli İl Başkanlığı’nda görev değişikliği

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.12.2022 - 09:25, Güncelleme: 06.12.2022 - 09:25
 

MHP Denizli İl Başkanlığı’nda görev değişikliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Av. Yusuf Garip, 2023 yılında gerçekleşecek 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurdu. Garip’in İl Başkanlığı görevinden istifasının ardından Genel Merkez tarafından il başkanlığına Mehmet Ali Yılmaz atandı.

MHP Denizli İl Başkanlığı görevinden istifa eden Av. Yusuf Garip, yaptığı açıklamada, “15 yaşından beri 3 hilalli bayrağı elimize alarak MHP çatısı altında siyasete başladım. Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdir ve olurlarıyla, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Prof. Dr. Semih Yalçın beyefendinin tensipleriyle atandığım İl Başkanlığı görevini yerine getirmenin onur ve mutluluğunu yaşadım. Genel seçimlerde Denizli halkımızın teveccühüyle de yüce Meclisimizde Denizli’mizi MHP Milletvekilimizle inşallah temsil edilmesi için mücadele edeceğiz. Genel başkanımızın teşkilatlarımıza talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı’nın TBMM’de nitelikli çoğunluğa ulaşıp, milletimize ve ülkemize yeni bir anayasa kazandırması başlıca gayemizdir. Aydınlık geleceğimiz, Güçlü ve Lider ülke Türkiye için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" dedi. İL BAŞKANLIĞINA YILMAZ ATANDI Başkan Yusuf’un il başkanlığından istifasının ardından MHP’de bir gelişme daha yaşandı. Aynı gün boşalan il başkanlığı görevi için AV. Mehmet Ali Yılmaz atandı. MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin takdiri ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ın tensipleriyle MHP Denizli İl Başkanlığına Mehmet Ali Yılmaz atandı. MHP Denizli İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ali Yılmaz; “Öncelikle bu onurlu görevi şahsıma uygun gören Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin 2023'e doğru gittiği bu dönemde üstlendiğim sorumluluğun ne denli ağır ve büyük olduğunu biliyorum. Bu büyük sorumluluğun gereğini sadece tek başıma ya da il ve ilçe yönetimlerimizle değil, Denizlimizin dört bir yanında yaşayan tüm ülküdaş ve gönüldaşlarımızla, onların destek ve katkılarıyla hep birlikte yerine getireceğiz. Bu vesileyle, üç hilalle gönül bağı olan tüm ülküdaşlarımızı beraber olmaya, hep birlikte çalışmaya çağırıyorum. MHP Denizli İl Teşkilatındaki görev dönemimizin ülkemiz, Büyük Milletimiz ve Denizli'miz için hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum. Varolsun Ülkücü ve Milliyetçi Hareket! Varolsun Türkmen Beyimiz! Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” ifadelerine yer verdi. DEVİR TESLİM TÖRENİ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı görevinden 2023 yılında gerçekleşecek 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Av. Yusuf Garip, bugün Saat 14.00’da Parti İl Binasında gerçekleşecek devir teslim töreniyle görevini Av. Mehmet Ali Yılmaz’a devir edecek.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Av. Yusuf Garip, 2023 yılında gerçekleşecek 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurdu. Garip’in İl Başkanlığı görevinden istifasının ardından Genel Merkez tarafından il başkanlığına Mehmet Ali Yılmaz atandı.

MHP Denizli İl Başkanlığı görevinden istifa eden Av. Yusuf Garip, yaptığı açıklamada, “15 yaşından beri 3 hilalli bayrağı elimize alarak MHP çatısı altında siyasete başladım. Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdir ve olurlarıyla, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Prof. Dr. Semih Yalçın beyefendinin tensipleriyle atandığım İl Başkanlığı görevini yerine getirmenin onur ve mutluluğunu yaşadım. Genel seçimlerde Denizli halkımızın teveccühüyle de yüce Meclisimizde Denizli’mizi MHP Milletvekilimizle inşallah temsil edilmesi için mücadele edeceğiz. Genel başkanımızın teşkilatlarımıza talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı’nın TBMM’de nitelikli çoğunluğa ulaşıp, milletimize ve ülkemize yeni bir anayasa kazandırması başlıca gayemizdir. Aydınlık geleceğimiz, Güçlü ve Lider ülke Türkiye için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İL BAŞKANLIĞINA YILMAZ ATANDI

Başkan Yusuf’un il başkanlığından istifasının ardından MHP’de bir gelişme daha yaşandı. Aynı gün boşalan il başkanlığı görevi için AV. Mehmet Ali Yılmaz atandı. MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin takdiri ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ın tensipleriyle MHP Denizli İl Başkanlığına Mehmet Ali Yılmaz atandı.

MHP Denizli İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ali Yılmaz; “Öncelikle bu onurlu görevi şahsıma uygun gören Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin 2023'e doğru gittiği bu dönemde üstlendiğim sorumluluğun ne denli ağır ve büyük olduğunu biliyorum. Bu büyük sorumluluğun gereğini sadece tek başıma ya da il ve ilçe yönetimlerimizle değil, Denizlimizin dört bir yanında yaşayan tüm ülküdaş ve gönüldaşlarımızla, onların destek ve katkılarıyla hep birlikte yerine getireceğiz.

Bu vesileyle, üç hilalle gönül bağı olan tüm ülküdaşlarımızı beraber olmaya, hep birlikte çalışmaya çağırıyorum. MHP Denizli İl Teşkilatındaki görev dönemimizin ülkemiz, Büyük Milletimiz ve Denizli'miz için hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum. Varolsun Ülkücü ve Milliyetçi Hareket! Varolsun Türkmen Beyimiz! Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” ifadelerine yer verdi.

DEVİR TESLİM TÖRENİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı görevinden 2023 yılında gerçekleşecek 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Av. Yusuf Garip, bugün Saat 14.00’da Parti İl Binasında gerçekleşecek devir teslim töreniyle görevini Av. Mehmet Ali Yılmaz’a devir edecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.