MHP ilçe gezilerini sürdürüyor

SİYASET 01.12.2017 - 09:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MHP ilçe gezilerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Yönetimi, her hafta bir ilçeyi ziyaret ederek istişare toplantılarıyla buluşuyor. Toplantıda MHP İl Başkanı Cafer Birtürk; “MHP üstlendiği misyon itibariyle sorumluluğu ağır olan bir partidir” dedi.   MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve Yönetim Kurulu üyeleri bu haftaki gezilerini Serinhisar ilçesine yaptı. MHP ilçe yönetimi ile bir araya gelen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, teşkilatın günümüz koşullarını göz önünde bulundurarak daha da kenetlenilmesi gerektiğini söyledi.     Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye için çok önemli olduğunu belirten il Başkanı Birtürk; “MHP üstlendiği misyon itibariyle sorumluluğu ağır olan bir partidir. Bizler ve siz değerli partili arkadaşlarım; hepimiz kenetlenmeliyiz. Ülkemizin çıkarları doğrultusunda, doğru bildiğimiz yolda milliyetçilik şuuruyla emin adımlarla ilerlemeliyiz. Hamdolsun MHP bugün güçlenerek büyümektedir. Mevsim geçişleri olabilir. Ama bu MHP’yi etkilemez. Biz doğru bildiğimiz yolda, inanarak yürümeye devam edersek, bizi kimse yolumuzdan alıkoyamaz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Yönetimi, her hafta bir ilçeyi ziyaret ederek istişare toplantılarıyla buluşuyor. Toplantıda MHP İl Başkanı Cafer Birtürk; “MHP üstlendiği misyon itibariyle sorumluluğu ağır olan bir partidir” dedi.

 

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve Yönetim Kurulu üyeleri bu haftaki gezilerini Serinhisar ilçesine yaptı. MHP ilçe yönetimi ile bir araya gelen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, teşkilatın günümüz koşullarını göz önünde bulundurarak daha da kenetlenilmesi gerektiğini söyledi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye için çok önemli olduğunu belirten il Başkanı Birtürk; “MHP üstlendiği misyon itibariyle sorumluluğu ağır olan bir partidir. Bizler ve siz değerli partili arkadaşlarım; hepimiz kenetlenmeliyiz. Ülkemizin çıkarları doğrultusunda, doğru bildiğimiz yolda milliyetçilik şuuruyla emin adımlarla ilerlemeliyiz. Hamdolsun MHP bugün güçlenerek büyümektedir. Mevsim geçişleri olabilir. Ama bu MHP’yi etkilemez. Biz doğru bildiğimiz yolda, inanarak yürümeye devam edersek, bizi kimse yolumuzdan alıkoyamaz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.