MHP Mücadeleyi Sevindik’ten Başlattı

DENİZLİ 08.01.2018 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MHP Mücadeleyi Sevindik’ten Başlattı

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanlığı tarafından Sevindik’te düzenlenen toplantı, yoğun kalabalık nedeniyle mitinge dönüştü. Lokma hayrı da yapılan etkinlikte 5 bin kişilik lokma dağıtıldı.   MHP Merkez ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen istişare, tanışma ve kaynaşma toplantısı, Sevindik üç kahvelerde yapıldı. Mahallede bulunan MHP’li vatandaşlarla görüşme amacıyla düzenlenen toplantıya katılım yoğunca olunca, etkinlik mitinge dönüştü.MHP Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, MHP Belediye Meclis üyeleri, ilçe başkanlarının katıldığı istişare toplantısında, partililer birbirleriyle hasret giderdi, MHP il Başkanı Cafer Birtürk’ün konuşması ile coşku bir kat daha arttı.    Önümüzdeki seçimlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliğindeki partilerinin, tüm hesapları alt üst edeceğini ifade eden MHP İl Başkanı Birtürk, “Partimiz, ilk seçimlerde gerçek gücünü ortaya koyarak iktidar hesabı yapanlara gereken cevabı sandıkta verecektir. Partimize ilgi her geçen gün artıyor. Bunun bir örneğini daha bugün burada Sevindik’te gördük. Sizler partimize sahip çıktıkça MHP daima var olacaktır.   Bugün burada toplanan dava arkadaşlarımızdan bugünden itibaren mahalle mahalle, sokak sokak çalışma yapmalarını bekliyorum. Birlikte çalışarak, üç hilali hak ettiği yere dikeceğiz.” diye konuştu.    Konuşmaların ardından MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, ve beraberindeki partililer Sevindik pazaryerinde vatandaş ve esnaflarla görüştü. Esnaf ve vatandaşın MHP’ye gösterdiği ilgi görülmeye değerdi.        

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanlığı tarafından Sevindik’te düzenlenen toplantı, yoğun kalabalık nedeniyle mitinge dönüştü. Lokma hayrı da yapılan etkinlikte 5 bin kişilik lokma dağıtıldı.

 

MHP Merkez ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen istişare, tanışma ve kaynaşma toplantısı, Sevindik üç kahvelerde yapıldı. Mahallede bulunan MHP’li vatandaşlarla görüşme amacıyla düzenlenen toplantıya katılım yoğunca olunca, etkinlik mitinge dönüştü.MHP Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, MHP Belediye Meclis üyeleri, ilçe başkanlarının katıldığı istişare toplantısında, partililer birbirleriyle hasret giderdi, MHP il Başkanı Cafer Birtürk’ün konuşması ile coşku bir kat daha arttı.

 

 Önümüzdeki seçimlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliğindeki partilerinin, tüm hesapları alt üst edeceğini ifade eden MHP İl Başkanı Birtürk, “Partimiz, ilk seçimlerde gerçek gücünü ortaya koyarak iktidar hesabı yapanlara gereken cevabı sandıkta verecektir. Partimize ilgi her geçen gün artıyor. Bunun bir örneğini daha bugün burada Sevindik’te gördük. Sizler partimize sahip çıktıkça MHP daima var olacaktır.

 

Bugün burada toplanan dava arkadaşlarımızdan bugünden itibaren mahalle mahalle, sokak sokak çalışma yapmalarını bekliyorum. Birlikte çalışarak, üç hilali hak ettiği yere dikeceğiz.” diye konuştu. 

 

Konuşmaların ardından MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, ve beraberindeki partililer Sevindik pazaryerinde vatandaş ve esnaflarla görüştü. Esnaf ve vatandaşın MHP’ye gösterdiği ilgi görülmeye değerdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.