Milletvekili Ün; “Bayram coşkumuza ortak edebildiysek ne mutlu bize”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.06.2023 - 13:24, Güncelleme: 28.06.2023 - 14:10
 

Milletvekili Ün; “Bayram coşkumuza ortak edebildiysek ne mutlu bize”

Kurban Bayramı dolayısıyla polis merkezlerini ve hastaneleri ziyaret eden Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, “Güvenlik güçlerimiz, sağlık çalışanlarımız onların da aileleri var, ancak vazifeleri gereği bayramı birlikte geçiremiyorlar. Kimse ailelerinin yerini tutmaz ama bir nebze de olsa onları bayram coşkumuza ortak edebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü polis merkezlerinde ve hastanelerde görev başında olan memurların Kurban Bayramını kutladı. Bayramın ilk saatlerinde polis merkezlerini ziyaret eden Milletvekili Ün, memurların gösterdiği özverisi, fedakarlığının takdir edilmesi, onların motivasyonunu artırdığını toplumla olan ilişkilerini güzel yönde etkilediğini söyledi. Milletvekili Ün, vatandaşların güvenliği ve huzuru için emek harcayan güvenlik güçlerinin önemine vurgu yaptı. Polis merkezlerinin ardından hastaneleri ziyaret eden Milletvekili Ün, çiçek takdim ederek sağlık personelleriyle bayramlaştı. Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, sağlık personellerine desteklerinin süreceğini ve haklarının korunması için çalışacaklarını belirtti. Toplumun minnettarlığını ifade ederken, geleceğe umutla bakmanın gerekliliğini vurguladı. Ardından hastanede bulunan hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Ün, çiçek hediye ederek Kurban Bayramlarını kutladı. “Bayram coşkumuza ortak edebildiysek ne mutlu bize” Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Sema Silkin Ün, “Şuan görev başında olan güvenlik güçlerimiz, sağlık çalışanlarımız onların da aileleri var, ancak vazifeleri gereği bayramı birlikte geçiremiyorlar. Elbette kimse ailelerinin yerini tutmaz ama bir nebze de olsa onları bayram coşkumuza ortak edebildiysek ne mutlu bize. Yine şifa arayan hastalarımız, onların aileleri bu mutlu güne aile sofralarında değil hastane köşelerinde ‘merhaba’ dediler, onların da hayır dualarını almak çok önemli. Bilirsiniz, en makbul dualardan birisi de hasta dualarıdır. Umarım tez elden şifa bulurlar, bir dahaki bayrama aileleriyle mutlu mesud girerler” şeklinde konuştu.
Kurban Bayramı dolayısıyla polis merkezlerini ve hastaneleri ziyaret eden Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, “Güvenlik güçlerimiz, sağlık çalışanlarımız onların da aileleri var, ancak vazifeleri gereği bayramı birlikte geçiremiyorlar. Kimse ailelerinin yerini tutmaz ama bir nebze de olsa onları bayram coşkumuza ortak edebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü polis merkezlerinde ve hastanelerde görev başında olan memurların Kurban Bayramını kutladı. Bayramın ilk saatlerinde polis merkezlerini ziyaret eden Milletvekili Ün, memurların gösterdiği özverisi, fedakarlığının takdir edilmesi, onların motivasyonunu artırdığını toplumla olan ilişkilerini güzel yönde etkilediğini söyledi. Milletvekili Ün, vatandaşların güvenliği ve huzuru için emek harcayan güvenlik güçlerinin önemine vurgu yaptı. Polis merkezlerinin ardından hastaneleri ziyaret eden Milletvekili Ün, çiçek takdim ederek sağlık personelleriyle bayramlaştı. Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, sağlık personellerine desteklerinin süreceğini ve haklarının korunması için çalışacaklarını belirtti. Toplumun minnettarlığını ifade ederken, geleceğe umutla bakmanın gerekliliğini vurguladı. Ardından hastanede bulunan hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Ün, çiçek hediye ederek Kurban Bayramlarını kutladı.

Bayram coşkumuza ortak edebildiysek ne mutlu bize”

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Sema Silkin Ün, “Şuan görev başında olan güvenlik güçlerimiz, sağlık çalışanlarımız onların da aileleri var, ancak vazifeleri gereği bayramı birlikte geçiremiyorlar. Elbette kimse ailelerinin yerini tutmaz ama bir nebze de olsa onları bayram coşkumuza ortak edebildiysek ne mutlu bize. Yine şifa arayan hastalarımız, onların aileleri bu mutlu güne aile sofralarında değil hastane köşelerinde ‘merhaba’ dediler, onların da hayır dualarını almak çok önemli. Bilirsiniz, en makbul dualardan birisi de hasta dualarıdır. Umarım tez elden şifa bulurlar, bir dahaki bayrama aileleriyle mutlu mesud girerler” şeklinde konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.