Milli Dayanışma Kampanyasına Eski Ekonomi Bakanı Zeybekçi'den 250 Bin TL Destek

GÜNDEM 31.03.2020 - 16:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milli Dayanışma Kampanyasına Eski Ekonomi Bakanı Zeybekçi'den 250 Bin TL Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Denizli'den destekler gelmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte 6'şar maaşını kampanyaya bağışlamasının ardından bugünde eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 250 bin TL ile destek vereceğini sosyal medyada paylaştı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına ilk destek Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan'dan gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 25. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı "Millete Sesleniş" konuşmasında, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyası'na ilk andan itibaren Türkiye'nin 4 bir tarafından destek yağmaya başladı. Bugünde eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Sosyal Medyada paylaşarak 250 bin TL. destek vereceğini açıkladı. Ayyıldızlı Bayrağımızın üzerine paylaşımda bulunan Zeybekci şunlara yer verdi: "Cumhurbaşkanımızın başlattığı, milletimizi diğer milletlerden ayıran ve en önemli farkımız olan yardımlaşma kampanyasına şahsım olarak 250.000 TL ile katılarak destek veriyorum."    

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Denizli'den destekler gelmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte 6'şar maaşını kampanyaya bağışlamasının ardından bugünde eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 250 bin TL ile destek vereceğini sosyal medyada paylaştı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına ilk destek Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan'dan gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 25. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı "Millete Sesleniş" konuşmasında, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyası'na ilk andan itibaren Türkiye'nin 4 bir tarafından destek yağmaya başladı. Bugünde eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Sosyal Medyada paylaşarak 250 bin TL. destek vereceğini açıkladı. Ayyıldızlı Bayrağımızın üzerine paylaşımda bulunan Zeybekci şunlara yer verdi: "Cumhurbaşkanımızın başlattığı, milletimizi diğer milletlerden ayıran ve en önemli farkımız olan yardımlaşma kampanyasına şahsım olarak 250.000 TL ile katılarak destek veriyorum."  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.