Milli Güreşçi Beytullah Sarı’ın bulunduğu araç kaza yaptı: 4 ölü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2023 - 12:46, Güncelleme: 22.08.2023 - 12:46
 

Milli Güreşçi Beytullah Sarı’ın bulunduğu araç kaza yaptı: 4 ölü

Son dakika! Pamukkale Belediyespor’un altın çocuğu Milli Güreşçi Beytullah Sarı’nın içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken Milli Güreşçi hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, sabah saat 05.00 sıralarında İzmir-Ankara E96 karayolu Salihli Bülent Ecevit Köprülü Kavşak girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salihli yönünden Kula yönüne gitmekte olan Adem Yüce(44) yönetimindeki 45 K 0062 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Adem Yüce(44) ile otomobilde bulunan ve ağır yaralanan Burak Sarı(17), Bekir Sarı(41), Oktay Yüce(20) kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Öte yandan kazada hayatını kaybeden 4 kişi ile ağır yaralanan milli güreşçi Beytullah Sarı’nın Manisa’nın Yunus Emre ilçesinde düzenlenen Yunt Dağı Yağlı Güreşleri’nden memleketleri Kula’ya döndüğü öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Burak Sarı’nın da milli güreşçi olan kardeşi Beytullah Sarı gibi güreşçi olduğu ve Yunt Dağı Yağlı Güreşleri’nde kardeşiyle birlikte kispet bağladığı öğrenildi. Öte yandan Salihli Devlet Hastanesi’nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra Manisa Şehir Hastanesi’ne sevk edilen milli güreşçi Beytullah Sarı’nın bel kısmında parçalı kırıklar olduğu ve ameliyata alınacağı öğrenilirken hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.
Son dakika! Pamukkale Belediyespor’un altın çocuğu Milli Güreşçi Beytullah Sarı’nın içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken Milli Güreşçi hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, sabah saat 05.00 sıralarında İzmir-Ankara E96 karayolu Salihli Bülent Ecevit Köprülü Kavşak girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salihli yönünden Kula yönüne gitmekte olan Adem Yüce(44) yönetimindeki 45 K 0062 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Adem Yüce(44) ile otomobilde bulunan ve ağır yaralanan Burak Sarı(17), Bekir Sarı(41), Oktay Yüce(20) kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden 4 kişi ile ağır yaralanan milli güreşçi Beytullah Sarı’nın Manisa’nın Yunus Emre ilçesinde düzenlenen Yunt Dağı Yağlı Güreşleri’nden memleketleri Kula’ya döndüğü öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Burak Sarı’nın da milli güreşçi olan kardeşi Beytullah Sarı gibi güreşçi olduğu ve Yunt Dağı Yağlı Güreşleri’nde kardeşiyle birlikte kispet bağladığı öğrenildi. Öte yandan Salihli Devlet Hastanesi’nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra Manisa Şehir Hastanesi’ne sevk edilen milli güreşçi Beytullah Sarı’nın bel kısmında parçalı kırıklar olduğu ve ameliyata alınacağı öğrenilirken hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.