Miras kavgasında kardeşini öldüren ağabey ve 4 yakını adliyeye sevk edildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2023 - 20:22, Güncelleme: 01.12.2023 - 20:22
 

Miras kavgasında kardeşini öldüren ağabey ve 4 yakını adliyeye sevk edildi

Denizli’nin Çameli ilçesinde yaşanan miras kavgasında kardeşini öldürdüğü iddiasıyla Muğla’da yakalanan ağabey ve 4 yakını adliyeye sevk edildi.

Denizli’nin Çameli ilçesine bağlı Taşçılar Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda; Mehmet Deniz (43) ile ağabeyi Aziz D. (64) arasında miras malı olan bir tarla yüzünden tartışma çıktı. İki kardeş arasında yaşanan miras kavgası, Aziz D.’nin eşi Filiz D. (52), kızları Yasemin D. (25) ve Gül Yağmur D. Y. (31) ile damadı Emrah Y.’nin (27) de dahil olmasıyla taşlı sopalı kavgaya dönüştü. 3’ü kadın 5 kişi tarafından darp edilen Mehmet Deniz, aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan 5 şüpheliyi yakalamak için Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından geniş çaptı araştırma başlattı. Cinayet şüphelisi akrabalar, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektiflerince kurulan koordine sonucunda, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Göçek Jandarma Karakol Komutanlığı kontrol noktasında yakalandı. Gözaltına alınan Aziz D., Filiz D., Yasemin D., Gül Yağmur ve Emrah Y., jandarmadaki sorgularının tamamlanmasının ardından Çameli Adliyesi’ne sevk edildi. VİDEO İÇİN TIKLYIN!
Denizli’nin Çameli ilçesinde yaşanan miras kavgasında kardeşini öldürdüğü iddiasıyla Muğla’da yakalanan ağabey ve 4 yakını adliyeye sevk edildi.

Denizli’nin Çameli ilçesine bağlı Taşçılar Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda; Mehmet Deniz (43) ile ağabeyi Aziz D. (64) arasında miras malı olan bir tarla yüzünden tartışma çıktı. İki kardeş arasında yaşanan miras kavgası, Aziz D.’nin eşi Filiz D. (52), kızları Yasemin D. (25) ve Gül Yağmur D. Y. (31) ile damadı Emrah Y.’nin (27) de dahil olmasıyla taşlı sopalı kavgaya dönüştü. 3’ü kadın 5 kişi tarafından darp edilen Mehmet Deniz, aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan 5 şüpheliyi yakalamak için Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından geniş çaptı araştırma başlattı. Cinayet şüphelisi akrabalar, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektiflerince kurulan koordine sonucunda, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Göçek Jandarma Karakol Komutanlığı kontrol noktasında yakalandı. Gözaltına alınan Aziz D., Filiz D., Yasemin D., Gül Yağmur ve Emrah Y., jandarmadaki sorgularının tamamlanmasının ardından Çameli Adliyesi’ne sevk edildi.

VİDEO İÇİN TIKLYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.