Mısır sapı balyaları alevlere teslim oldu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.02.2023 - 09:53, Güncelleme: 02.02.2023 - 09:53
 

Mısır sapı balyaları alevlere teslim oldu

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde Enerji Santralinin depolama alanında bulunan mısır sapı balyaları alev aldı. Meydana gelen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Yangın, önceki gün sabah saatlerinde Honaz İlçesi Kaklık Mahallesi,  Denizli Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi 6. Sokak'ta bulunan bir Biyokütle Enerji Santralinin depolama alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; enerji santralinde zaman zaman yakım işleminin gerçekleştiği ve rüzgarın etkisi ile sıçrayan kıvılcımlar mısır sapı balyalarının yanmasına neden oldu. Yangına müdahale eden santral görevlileri kontrolü sağlayamayınca 112 Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında iş makinaları ile yanan balyalarla yanmayan balyalar birbirinden ayrıldı. Müdahale sonucu kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Meydana gelen yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, balya yangınına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı, Kaklık, Honaz, Çardak, Akhan, Bahçelievler, Çal, Baklan şube ekipleri müdahale etti. Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı 4 tanker, Fen İşleri Daire Başkanlığı 1 iş makinası ve DESKİ Genel Müdürlüğü 1 tanker olmak üzere 17 araç 35 personel ile söndürme ve soğutma çalışmaları gerçekleşti.  
Denizli’nin Honaz İlçesi’nde Enerji Santralinin depolama alanında bulunan mısır sapı balyaları alev aldı. Meydana gelen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Yangın, önceki gün sabah saatlerinde Honaz İlçesi Kaklık Mahallesi,  Denizli Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi 6. Sokak'ta bulunan bir Biyokütle Enerji Santralinin depolama alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; enerji santralinde zaman zaman yakım işleminin gerçekleştiği ve rüzgarın etkisi ile sıçrayan kıvılcımlar mısır sapı balyalarının yanmasına neden oldu.

Yangına müdahale eden santral görevlileri kontrolü sağlayamayınca 112 Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında iş makinaları ile yanan balyalarla yanmayan balyalar birbirinden ayrıldı. Müdahale sonucu kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

Meydana gelen yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, balya yangınına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı, Kaklık, Honaz, Çardak, Akhan, Bahçelievler, Çal, Baklan şube ekipleri müdahale etti. Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı 4 tanker, Fen İşleri Daire Başkanlığı 1 iş makinası ve DESKİ Genel Müdürlüğü 1 tanker olmak üzere 17 araç 35 personel ile söndürme ve soğutma çalışmaları gerçekleşti.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.