Motokuryerler ile dönerci arasında park yeri tartışması: 2 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2023 - 15:48, Güncelleme: 18.10.2023 - 15:48
 

Motokuryerler ile dönerci arasında park yeri tartışması: 2 yaralı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde motokuryerler ile dönerci arasında park yeri anlaşmazlığı yüzünden yaşanan tartışmada 2 kurye yaralandı.

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; paket siparişi hizmeti veren firmalarda çalışan motokuryeler ile motosikletlerini park ettikleri noktanın karşısında faaliyet gösteren dönerci arasında park yeri anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Kuryeler, noktanın tüm firmaların ortak bekleme alanı olduğunu iddia ederken; işletme sahipleri ise çalışanlardan motosikletlerini başka bir yere park etmelerini istedi. Yaşanan sözlü tartışmanın büyümesi üzerine yaşanan arbedede Y.K. ve O.K. isimli motosikletli kuryeler, ellerinden hafif şekilde yaralandı. Yaşanan olayla ilgili olarak işletme sahipleri ve motokuryelerin ifadelerine başvurulurken; yaralamayı olayının şüphelisi olduğu iddia edilen E.Ş.’nin arandığı bildirildi.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde motokuryerler ile dönerci arasında park yeri anlaşmazlığı yüzünden yaşanan tartışmada 2 kurye yaralandı.

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; paket siparişi hizmeti veren firmalarda çalışan motokuryeler ile motosikletlerini park ettikleri noktanın karşısında faaliyet gösteren dönerci arasında park yeri anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Kuryeler, noktanın tüm firmaların ortak bekleme alanı olduğunu iddia ederken; işletme sahipleri ise çalışanlardan motosikletlerini başka bir yere park etmelerini istedi.

Yaşanan sözlü tartışmanın büyümesi üzerine yaşanan arbedede Y.K. ve O.K. isimli motosikletli kuryeler, ellerinden hafif şekilde yaralandı. Yaşanan olayla ilgili olarak işletme sahipleri ve motokuryelerin ifadelerine başvurulurken; yaralamayı olayının şüphelisi olduğu iddia edilen E.Ş.’nin arandığı bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.