Motosiklet Gruplarından Vefa Sürüşü!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.04.2023 - 11:27, Güncelleme: 24.04.2023 - 11:27
 

Motosiklet Gruplarından Vefa Sürüşü!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Denizli’de motosiklet grupları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Vefa Sürüşü düzenlendi.

Motosiklet gruplarına da bu yakışırdı. Son yıllarda kurulan dernek, grup ve platformlarla, birçok etkinliğe toplu bir şekilde katılarak renklendiren motosiklet sürücüleri 23 Nisan’da Vefa Sürüşü düzenledi. Denizli Motosikletli Kuryeler Derneği, Türkiye Motosiklet Platformu ile Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Sporları Derneği tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Vefa Sürüşü etkinliğine 200 motosikletli katıldı. 23 Nisan dolayısıyla çocuklar, şehitler ve 2022 Ocak ayında, trafik kazasında hayatını kaybeden motosikletli kurye arkadaşları Necati Yasin Batır adına itlaf edildi. 200 motosikletli, dün sabah Pamukkale Belediyesi Otoparkında bir araya geldi. Trafik polislerinin korteji eşliğinde Asri Mezarlığa giderek şehitler anıtını ziyaret eden dernek üyeleri, şehitler için dua okudu kabirlerine çiçekler bıraktılar. Şehitler Anıtı’nın ziyaretti sonrası şehir turu gerçekleştiren motosikletli grup, 16 Ocak 2022 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden motosikletli kurye Necati Yasin Batır’ın kabrini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Batır, adına düzenlenen hayır yemeğine katılan üyeler yapılan duanın ardından dağıldılar. Denizli Motosikletli Kuryeler Derneği başkanı Emin Başaran yaptığı açıklamada; “ Öncelikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Yapmış olduğumuz sürüş, hem çocuklarımız için hem aziz şehitleriniz için hem de 16.01.2022 tarihinde kaybettiğimiz Necati Yasin Batır için vefa sürüşüdür. Bizler Necati Yasin Batır kardeşimizin davasını uzun süre takip ederek bir şeyler elde ettik. Kardeşimizin ailesi tarafından evlatları için verilen hayır yemeğine bizlere teşekkür amaçlı davetlerine icabet ettik. Ayrıca bütün süreçlerde bizlere yardımcı olan Sayın Valimiz Ali Fuat Atik Bey’e ayrıca hem sürüşümüzde hem de Denizli'de bizlerin emniyetini sağlayan Denizli Trafik Şube Müdürlüğü'ne ayrıca teşekkür ederim. Bizlere hem destek olup hemde sponsor olan Git Bak Al, Baget Burger, Şah Dürüm, Ege Çözüm ve Laodikya Sigorta ve Ajans 20’ ye sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Denizli’de motosiklet grupları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Vefa Sürüşü düzenlendi.

Motosiklet gruplarına da bu yakışırdı. Son yıllarda kurulan dernek, grup ve platformlarla, birçok etkinliğe toplu bir şekilde katılarak renklendiren motosiklet sürücüleri 23 Nisan’da Vefa Sürüşü düzenledi.

Denizli Motosikletli Kuryeler Derneği, Türkiye Motosiklet Platformu ile Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Sporları Derneği tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Vefa Sürüşü etkinliğine 200 motosikletli katıldı. 23 Nisan dolayısıyla çocuklar, şehitler ve 2022 Ocak ayında, trafik kazasında hayatını kaybeden motosikletli kurye arkadaşları Necati Yasin Batır adına itlaf edildi.

200 motosikletli, dün sabah Pamukkale Belediyesi Otoparkında bir araya geldi. Trafik polislerinin korteji eşliğinde Asri Mezarlığa giderek şehitler anıtını ziyaret eden dernek üyeleri, şehitler için dua okudu kabirlerine çiçekler bıraktılar.

Şehitler Anıtı’nın ziyaretti sonrası şehir turu gerçekleştiren motosikletli grup, 16 Ocak 2022 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden motosikletli kurye Necati Yasin Batır’ın kabrini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Batır, adına düzenlenen hayır yemeğine katılan üyeler yapılan duanın ardından dağıldılar.

Denizli Motosikletli Kuryeler Derneği başkanı Emin Başaran yaptığı açıklamada; “ Öncelikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Yapmış olduğumuz sürüş, hem çocuklarımız için hem aziz şehitleriniz için hem de 16.01.2022 tarihinde kaybettiğimiz Necati Yasin Batır için vefa sürüşüdür. Bizler Necati Yasin Batır kardeşimizin davasını uzun süre takip ederek bir şeyler elde ettik. Kardeşimizin ailesi tarafından evlatları için verilen hayır yemeğine bizlere teşekkür amaçlı davetlerine icabet ettik. Ayrıca bütün süreçlerde bizlere yardımcı olan Sayın Valimiz Ali Fuat Atik Bey’e ayrıca hem sürüşümüzde hem de Denizli'de bizlerin emniyetini sağlayan Denizli Trafik Şube Müdürlüğü'ne ayrıca teşekkür ederim. Bizlere hem destek olup hemde sponsor olan Git Bak Al, Baget Burger, Şah Dürüm, Ege Çözüm ve Laodikya Sigorta ve Ajans 20’ ye sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Murat kılıçarslan
(24.04.2023 18:08 - #760)
Her saygılı bilinçli motorlucuya saygım var Allah kaza bele vermesin lakin abartı Eksoz ile lütfen şehir içi ve ana yollarda bağırtmayın motoru bide çikleye basıp patlatmayın
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.