Muğla’da ki deprem Denizli’yi de salladı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.10.2022 - 14:14, Güncelleme: 02.10.2022 - 14:38
 

Muğla’da ki deprem Denizli’yi de salladı

Muğla ‘da merkez üssü Köyceğiz-KOtmanlar saat 13.58’de 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Meydana gelen depremde Denizli fena şekilde sallandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden yapılan açıklamada Muğla, Köyceğiz Otmanlar'da saat 13.58’de 4.5 şiddetinde meydana gelen depremin derinliğini 5 km olarak duyurdu. AFAD ise, Muğla, Köyceğiz-Otmanlar’da depremin büyüklüğünü 4.8, derinliğinin ise 7 km olduğunu duyurdu. Depremin derinliğinin yeryüzüne yakın olması Denizli’de oldukça hissedilmesine sebep oldu. Yaklaşık 10 saniye gibi süren deprem vatandaşlarda korku ve paniğe neden oldu.
Muğla ‘da merkez üssü Köyceğiz-KOtmanlar saat 13.58’de 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Meydana gelen depremde Denizli fena şekilde sallandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden yapılan açıklamada Muğla, Köyceğiz Otmanlar'da saat 13.58’de 4.5 şiddetinde meydana gelen depremin derinliğini 5 km olarak duyurdu.

AFAD ise, Muğla, Köyceğiz-Otmanlar’da depremin büyüklüğünü 4.8, derinliğinin ise 7 km olduğunu duyurdu.

Depremin derinliğinin yeryüzüne yakın olması Denizli’de oldukça hissedilmesine sebep oldu. Yaklaşık 10 saniye gibi süren deprem vatandaşlarda korku ve paniğe neden oldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.