Muhtar Adayı, Maaşını İhtiyaç Sahiplerine Bağışlayacak

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.01.2024 - 10:15, Güncelleme: 14.01.2024 - 10:15
 

Muhtar Adayı, Maaşını İhtiyaç Sahiplerine Bağışlayacak

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde yaşayan ve kentte metroseksüel imam olarak tanınan emekli imam, muhtar adayı olarak seçilmesi durumunda 5 yıllık maaşını ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere bağışlayacağını söyledi. Muhtarlığa para için değil hizmet için aday olduğunu belirten Hikmet Yuvacı, diğer muhtarlara da aynı hassasiyeti göstermelerini tavsiye etti.

31 Mart yerel seçimlerinde muhtar adaylarının çekişmeli çalışmaları devam ediyor. Denizli'de çok iyi tanınan metroseksüel imam lakaplı ve aynı zamanda Rusya Devlet Başkanı Putin’inde danışmanlığını yapan Kaplanlar Cami eski imamı Hikmet Yuvacı, mahalle muhtar adayı oldu. Yaşadığı mahalle için muhtar adayı olan emekli imam, mahalle muhtarlarının herhangi bir iş yükü olmadığı için devletten aldıkları ücreti, muhtarlığı kazanması durumunda 5 yıllık maaşını ihtiyaç sahibi aileler ve öğrencilere bağışlayacağını söyledi. Pamukkale’de yaşayan Hikmet Yuvacı, yaşadığı Kaplanlar Mahallesi için muhtar adayı oldu.  36 yıldır Diyanet İşleri Başkanlığı’nda yurt içi-yurt dışı görev yapan ve son olarak Kaplanlar Cami imamlığı görevini yaptığı dönemde emekli olan Hikmet Yuvacı, seçimi kazanması durumunda 5 yıl boyunca alacağı maaşların tamamını yardıma muhtaç bireylere ve öğrencilere bağışlayacağını vaat etti. Kazanması durumunda basın karşısında noter huzurunda resmi olarak maaşını hibe edeceğini belirtti. "5 yıl boyunca alacağım ücreti dağıtmak istiyorum" Mahalle sakinlerinin teşviki ile muhtar adayı olduğunu belirten Yuvacı, "Mahallemdeki fakir fukaraya, maddi durumu zayıf olanlar ve öğrencilere 5 yıl boyunca alacağım ücreti hibe etmek istiyorum. Allah nasip ederde vatandaşlarımız teveccüh gösterir muhtar olursam, Kaplanlar Mahallesi’nin çehresini değiştirmek için elimden geleni yapacağım.  Devletimizin de bize sunmuş olduğu parayı ben de halkımıza sunmak istiyorum. Noter huzurunda ve basın karşısında bu vaadimi resmileştirerek hibe edeceğim. Seçilmem durumunda 7/24 hizmet anlayışı ile whatsapp gurubu kurarak istek ve temennileri alarak çözüm odaklı hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Mahallemizi örnek teşkil eden bir mahalle haline getirmek için planlı çalışmalarımız olacak. Mahallemizde yeni doğum yapan, cenazesi olan ve şehit ailelerini her hafta ziyaret ederek muhtar olarak yanlarında olduğumuzu ve sevgi saygımızı göstereceğiz. Vatandaşlardan da çok güzel tepkiler alıyoruz" dedi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde yaşayan ve kentte metroseksüel imam olarak tanınan emekli imam, muhtar adayı olarak seçilmesi durumunda 5 yıllık maaşını ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere bağışlayacağını söyledi. Muhtarlığa para için değil hizmet için aday olduğunu belirten Hikmet Yuvacı, diğer muhtarlara da aynı hassasiyeti göstermelerini tavsiye etti.

31 Mart yerel seçimlerinde muhtar adaylarının çekişmeli çalışmaları devam ediyor. Denizli'de çok iyi tanınan metroseksüel imam lakaplı ve aynı zamanda Rusya Devlet Başkanı Putin’inde danışmanlığını yapan Kaplanlar Cami eski imamı Hikmet Yuvacı, mahalle muhtar adayı oldu.

Yaşadığı mahalle için muhtar adayı olan emekli imam, mahalle muhtarlarının herhangi bir iş yükü olmadığı için devletten aldıkları ücreti, muhtarlığı kazanması durumunda 5 yıllık maaşını ihtiyaç sahibi aileler ve öğrencilere bağışlayacağını söyledi.

Pamukkale’de yaşayan Hikmet Yuvacı, yaşadığı Kaplanlar Mahallesi için muhtar adayı oldu.  36 yıldır Diyanet İşleri Başkanlığı’nda yurt içi-yurt dışı görev yapan ve son olarak Kaplanlar Cami imamlığı görevini yaptığı dönemde emekli olan Hikmet Yuvacı, seçimi kazanması durumunda 5 yıl boyunca alacağı maaşların tamamını yardıma muhtaç bireylere ve öğrencilere bağışlayacağını vaat etti. Kazanması durumunda basın karşısında noter huzurunda resmi olarak maaşını hibe edeceğini belirtti.

"5 yıl boyunca alacağım ücreti dağıtmak istiyorum"

Mahalle sakinlerinin teşviki ile muhtar adayı olduğunu belirten Yuvacı, "Mahallemdeki fakir fukaraya, maddi durumu zayıf olanlar ve öğrencilere 5 yıl boyunca alacağım ücreti hibe etmek istiyorum. Allah nasip ederde vatandaşlarımız teveccüh gösterir muhtar olursam, Kaplanlar Mahallesi’nin çehresini değiştirmek için elimden geleni yapacağım.  Devletimizin de bize sunmuş olduğu parayı ben de halkımıza sunmak istiyorum. Noter huzurunda ve basın karşısında bu vaadimi resmileştirerek hibe edeceğim. Seçilmem durumunda 7/24 hizmet anlayışı ile whatsapp gurubu kurarak istek ve temennileri alarak çözüm odaklı hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Mahallemizi örnek teşkil eden bir mahalle haline getirmek için planlı çalışmalarımız olacak. Mahallemizde yeni doğum yapan, cenazesi olan ve şehit ailelerini her hafta ziyaret ederek muhtar olarak yanlarında olduğumuzu ve sevgi saygımızı göstereceğiz. Vatandaşlardan da çok güzel tepkiler alıyoruz" dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.