O Ses Çameli yarışmasının kazananı belli oldu

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.08.2022 - 12:11, Güncelleme: 26.08.2022 - 12:24
 

O Ses Çameli yarışmasının kazananı belli oldu

Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali kapsamında ‘O Ses Çameli’ amatör ses yarışması düzenlendi.

Festivalin ikinci gününde 10 yarışmacının performans sergilediği yarışma büyük heyecana sahne oldu. Çameli Belediyesi önünde yoğun bir izleyici önünde gerçekleşen programda yarışmacılar performansları ile göz doldurdu. Yarışma sonunda jüri üyelerinin seçtiği, Zehra Sultan 1’inci, Özay Yaman 2’nci, Tolga Şener 3’üncü oldu. Yarışmanın birincisi olarak seçilmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Zehra Sultan “Böyle güzel bir etkinliğin birincisi olmak çok heyecan verici. Bize bu olanağı sağladığı için Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ‘a teşekkür ediyorum. Tüm yarışmacı arkadaşlarımız harikaydı.  Jürimize teşekkür ediyorum. Benim için büyük bir gurur” dedi. O Ses Çameli amatör ses yarışmasında dereceye giren yarışmacıların plaketlerini veren Başkan Arslan “Diğer katılımcılara katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Türkiye’de özel televizyon programında ses yarışmasında yer alan İsmail Yılmaz isimli sanatçının verdiği konser ile gece son buldu. Festivale katılan vatandaşlar konserde doyasıya eğlendi.
Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali kapsamında ‘O Ses Çameli’ amatör ses yarışması düzenlendi.

Festivalin ikinci gününde 10 yarışmacının performans sergilediği yarışma büyük heyecana sahne oldu. Çameli Belediyesi önünde yoğun bir izleyici önünde gerçekleşen programda yarışmacılar performansları ile göz doldurdu.

Yarışma sonunda jüri üyelerinin seçtiği, Zehra Sultan 1’inci, Özay Yaman 2’nci, Tolga Şener 3’üncü oldu.

Yarışmanın birincisi olarak seçilmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Zehra Sultan “Böyle güzel bir etkinliğin birincisi olmak çok heyecan verici. Bize bu olanağı sağladığı için Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ‘a teşekkür ediyorum. Tüm yarışmacı arkadaşlarımız harikaydı.  Jürimize teşekkür ediyorum. Benim için büyük bir gurur” dedi.

O Ses Çameli amatör ses yarışmasında dereceye giren yarışmacıların plaketlerini veren Başkan Arslan “Diğer katılımcılara katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye’de özel televizyon programında ses yarışmasında yer alan İsmail Yılmaz isimli sanatçının verdiği konser ile gece son buldu. Festivale katılan vatandaşlar konserde doyasıya eğlendi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.