Ödüller sahiplerini buldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.11.2021 - 12:11, Güncelleme: 13.11.2021 - 12:11
 

Ödüller sahiplerini buldu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli Şubesi tarafından organize edilen, ’Yeni Nesil Gençlik Peygamberinin İzinde’ konulu resim ve fotoğraf yarışması ödül töreni yapıldı. Gecede öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro ve semazen gösterisi yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri ve plaketleri verildi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli Şubesi tarafından ekim ayı içerisinde ’Yeni Nesil Gençlik Peygamberinin İzinde’ konulu resim ve fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmaya 200 öğrenci katıldı. Yapılan değerlendirmede ödül almaya hak kazanan öğrenciler için Nihat Zeybekçi Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici davetliler ve öğrenciler katıldı. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş “İşimiz gücümüz gençlik”  şiarıyla gece gündüz demeden çalışan TÜGVA Denizli teşkilatının öncülüğünde, Egenin incisi Denizli’mizin zamana, mekâna ve kalıplara sığmayan; her daim ülkesi ve milleti için kendisini her alanda geliştiren gençliği; "Yeni nesil gençlik Peygamberinin izinde" isimli resim ve fotoğraf yarışması ödül töreninde bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vakfımız, gençlerimizin milli ve manevi değerler doğrultusunda yetişmesi için var gücümüzle gayret ettiği bir vakıftır. Hakkın tarafında olup, Batıla batıl diyebilen, hatta batıl karşısında dimdik durabilecek bir nesil yetiştirme arzusunda olan bir vakıftır. Ve bizler aziz milletimizin, bizden neyi beklediklerinin de farkındayız. Mehmet Akif’in, Asım’ın nesli diyordun ya, nesilmiş gerçek. İşte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek, mısralarında dile getirdiği gibi, Asım’ın Nesli kıratında nesiller yetiştirmemizi beklediklerinin farkındayız. TÜGVA olarak gençlerimizle, Denizli’mizin en büyük salonunda bir araya geldik’ dedi. Konuşmalardan sonra sinevizyon gösterisi yapıldı. Program, şiirler, ezgiler, ilahiler, tiyatro gösterileri ile devam etti. Lise fotoğraf yarışması birincisi Albayrak Borsa İstanbul Kız Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Tuğba Ersarı, ikinci Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Aleyna Betül Dağdelen ve üçüncü Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Sude Karaman a, ortaokul resim yarışması birincisi Turgay Mersi Ortaokulu öğrencisi Görkem Çiftçi, ikinci Merkez Ortaokulu öğrencisi Gülsüm Ergin ve üçüncü Esentepe Ortaokulu öğrencisi Hatice Aktaş a ödülü protokol üyeleri tarafından verildi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli Şubesi tarafından organize edilen, ’Yeni Nesil Gençlik Peygamberinin İzinde’ konulu resim ve fotoğraf yarışması ödül töreni yapıldı. Gecede öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro ve semazen gösterisi yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri ve plaketleri verildi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli Şubesi tarafından ekim ayı içerisinde ’Yeni Nesil Gençlik Peygamberinin İzinde’ konulu resim ve fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmaya 200 öğrenci katıldı. Yapılan değerlendirmede ödül almaya hak kazanan öğrenciler için Nihat Zeybekçi Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici davetliler ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş “İşimiz gücümüz gençlik”  şiarıyla gece gündüz demeden çalışan TÜGVA Denizli teşkilatının öncülüğünde, Egenin incisi Denizli’mizin zamana, mekâna ve kalıplara sığmayan; her daim ülkesi ve milleti için kendisini her alanda geliştiren gençliği; "Yeni nesil gençlik Peygamberinin izinde" isimli resim ve fotoğraf yarışması ödül töreninde bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vakfımız, gençlerimizin milli ve manevi değerler doğrultusunda yetişmesi için var gücümüzle gayret ettiği bir vakıftır. Hakkın tarafında olup, Batıla batıl diyebilen, hatta batıl karşısında dimdik durabilecek bir nesil yetiştirme arzusunda olan bir vakıftır. Ve bizler aziz milletimizin, bizden neyi beklediklerinin de farkındayız. Mehmet Akif’in, Asım’ın nesli diyordun ya, nesilmiş gerçek. İşte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek, mısralarında dile getirdiği gibi, Asım’ın Nesli kıratında nesiller yetiştirmemizi beklediklerinin farkındayız. TÜGVA olarak gençlerimizle, Denizli’mizin en büyük salonunda bir araya geldik’ dedi. Konuşmalardan sonra sinevizyon gösterisi yapıldı. Program, şiirler, ezgiler, ilahiler, tiyatro gösterileri ile devam etti. Lise fotoğraf yarışması birincisi Albayrak Borsa İstanbul Kız Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Tuğba Ersarı, ikinci Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Aleyna Betül Dağdelen ve üçüncü Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Sude Karaman a, ortaokul resim yarışması birincisi Turgay Mersi Ortaokulu öğrencisi Görkem Çiftçi, ikinci Merkez Ortaokulu öğrencisi Gülsüm Ergin ve üçüncü Esentepe Ortaokulu öğrencisi Hatice Aktaş a ödülü protokol üyeleri tarafından verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.