Öğretmen ve Öğrencilerden Teşekkür

DENİZLİ 20.12.2016 - 10:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Öğretmen ve Öğrencilerden Teşekkür

denizli haber / denizli 20 haber / Öğretmen ve Öğrencilerden Teşekkür

Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Acıpayam Belediyesi  Sevgi Eli çalışanlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.   Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Sevgi Eli’nin çalışmalarını yerinde görmek için Nurten Elçin ve Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli’nin Yaşlı Bakım Evi ile Kelekçi ve Pınaryazı mahallelerinde bulunan yaşlıları ziyaret ettiler. Kelekçi mahallesinde iki, Pınaryazı mahallesinde bir yaşlı teyzeyi evlerinde ziyaret eden öğrenciler, Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli’nin yaşlılara yönelik hizmetlerini yerinde gördü.   Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Acıpayam Belediyesi ve Sevgi Eli’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
denizli haber / denizli 20 haber / Öğretmen ve Öğrencilerden Teşekkür

Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Acıpayam Belediyesi  Sevgi Eli çalışanlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Sevgi Eli’nin çalışmalarını yerinde görmek için Nurten Elçin ve Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli’nin Yaşlı Bakım Evi ile Kelekçi ve Pınaryazı mahallelerinde bulunan yaşlıları ziyaret ettiler. Kelekçi mahallesinde iki, Pınaryazı mahallesinde bir yaşlı teyzeyi evlerinde ziyaret eden öğrenciler, Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli’nin yaşlılara yönelik hizmetlerini yerinde gördü.

 

Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Acıpayam Belediyesi ve Sevgi Eli’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.