Olumsuz hava şartları maçları iptal ettirdi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2023 - 12:23, Güncelleme: 18.11.2023 - 12:23
 

Olumsuz hava şartları maçları iptal ettirdi

Denizli’de hafta sonu oynanması gereken bütün amatör maçlar, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri federasyonu tarafında yapılan yazılı açıklama ile 18 ve 19 Kasım 2023 tarihlerinde oynanması planlanan amatör maçların iptal edilerek bir sonraki haftaya kaydırıldığı açıklandı. Yapılan yazılı açıklamada, “AFAD tarafından ilimiz için yapılan şiddetli yağış ve fırtına uyarısı üzerine 18 Kasım 2023 Cumartesi ve 19 Kasım 2023 Pazar günü oynanacak olan tüm müsabakalarımız tedbiren 1 hafta ileriye kaydırılmıştır. Hazırlanan müsabaka programı önümüzde ki hafta sonu aynı şekilde uygulanacak olup kulüplerimizin buna göre tedbir almalarını önemle rica ederiz. Ayrıca yine alt yaş gruplarında hafta sonları halı saha tesislerinde antrenman yapan takımlarımızın antrenmanlarını iptal etmelerini önemle tavsiye ederiz” görüşlerine yer verildi.
Denizli’de hafta sonu oynanması gereken bütün amatör maçlar, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri federasyonu tarafında yapılan yazılı açıklama ile 18 ve 19 Kasım 2023 tarihlerinde oynanması planlanan amatör maçların iptal edilerek bir sonraki haftaya kaydırıldığı açıklandı.
Yapılan yazılı açıklamada, “AFAD tarafından ilimiz için yapılan şiddetli yağış ve fırtına uyarısı üzerine 18 Kasım 2023 Cumartesi ve 19 Kasım 2023 Pazar günü oynanacak olan tüm müsabakalarımız tedbiren 1 hafta ileriye kaydırılmıştır.
Hazırlanan müsabaka programı önümüzde ki hafta sonu aynı şekilde uygulanacak olup kulüplerimizin buna göre tedbir almalarını önemle rica ederiz.
Ayrıca yine alt yaş gruplarında hafta sonları halı saha tesislerinde antrenman yapan takımlarımızın antrenmanlarını iptal etmelerini önemle tavsiye ederiz” görüşlerine yer verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.