Önüne köpek çıkan araç manevra yaparken beton direği devirdi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2022 - 10:21, Güncelleme: 02.11.2022 - 10:27
 

Önüne köpek çıkan araç manevra yaparken beton direği devirdi

Denizli’de önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan hafif ticari aracın beton direğe çarptığı kazada, sürücü yaralandı.

Kaza, Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yolda seyir halinde olan Ali İhsan Ş. idaresindeki 20 BHH 45 plakalı hafif ticari araç, sürücünün köpeğe çarpmamak için manevra yapması sonucu beton direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle beton direğinin devrildiği kazada mahallenin elektriği kesilirken, araç da hasar aldı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sürücünün ambulansla hastaneye götürülmesi ardından hurdaya dönen araç yoldan kaldırıldı. Elektrik kesintisi ise kısa süre sonra görevliler tarafından giderildi.
Denizli’de önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan hafif ticari aracın beton direğe çarptığı kazada, sürücü yaralandı.

Kaza, Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yolda seyir halinde olan Ali İhsan Ş. idaresindeki 20 BHH 45 plakalı hafif ticari araç, sürücünün köpeğe çarpmamak için manevra yapması sonucu beton direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle beton direğinin devrildiği kazada mahallenin elektriği kesilirken, araç da hasar aldı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine giden itfaiye ekipleri sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sürücünün ambulansla hastaneye götürülmesi ardından hurdaya dönen araç yoldan kaldırıldı. Elektrik kesintisi ise kısa süre sonra görevliler tarafından giderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.