Oto Kuaförü canına kıydı

12.10.2016 - 08:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Oto Kuaförü canına kıydı

denizli haber / denizli 20 haber / Oto Kuaförü canına kıydı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen olayda bir kişi pompalı tüfekle intihar etti.   Merkezefendi İlçesi Umut Üçler sitesinde 28 yaşındaki oto kuaförü işletmecisi Emin Gökgöz evinde intihar etti. Bir çocuk babası Gökgöz evde kimsenin olmadığı bir saatte kendisine ait pompalı tüfekle canına kıydı. Misafirlik için evden ayrılan eşi eve geldiğinde acı manzara ile karşılaştı.   Olay yerine daha sonra komşuları geldi. Olay Polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Emin Gökgöz’ün intihar ettiğini tespit etti. Olayla ilgili araştırma başlatılırken Gökgöz’ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukakle Üniversitesi Hastane morguna kaldırıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Oto Kuaförü canına kıydı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen olayda bir kişi pompalı tüfekle intihar etti.

 

Merkezefendi İlçesi Umut Üçler sitesinde 28 yaşındaki oto kuaförü işletmecisi Emin Gökgöz evinde intihar etti. Bir çocuk babası Gökgöz evde kimsenin olmadığı bir saatte kendisine ait pompalı tüfekle canına kıydı. Misafirlik için evden ayrılan eşi eve geldiğinde acı manzara ile karşılaştı.

 

Olay yerine daha sonra komşuları geldi. Olay Polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Emin Gökgöz’ün intihar ettiğini tespit etti.

Olayla ilgili araştırma başlatılırken Gökgöz’ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukakle Üniversitesi Hastane morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.