Otomobille çarpışan motosikletteki iki kurye yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2022 - 09:47, Güncelleme: 16.08.2022 - 09:47
 

Otomobille çarpışan motosikletteki iki kurye yaralandı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde otomobille çarpışan motosikletteki iki kurye hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Albayrak Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kavşağa kontrolsüz bir şekilde giren motosiklet ve otomobilin çarpıştığı kazada, motosiklet üzerinde bulunan iki kurye yola savruldu. Yaralı kuryelere ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer sürüücler yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı iki kuryeye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası otomobilin sağ arka kapı bölümünde ve motosiklette maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, hastaneye kaldırılan iki kişinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde otomobille çarpışan motosikletteki iki kurye hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Albayrak Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kavşağa kontrolsüz bir şekilde giren motosiklet ve otomobilin çarpıştığı kazada, motosiklet üzerinde bulunan iki kurye yola savruldu. Yaralı kuryelere ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer sürüücler yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı iki kuryeye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı.

Kaza sonrası otomobilin sağ arka kapı bölümünde ve motosiklette maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, hastaneye kaldırılan iki kişinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.