Özel Cerrahi Hastanesi ortaklarından Murat Çelik hayatını kaybetti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.04.2024 - 21:49, Güncelleme: 07.04.2024 - 21:49
 

Özel Cerrahi Hastanesi ortaklarından Murat Çelik hayatını kaybetti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan Özel Cerrahi Hastanesi’nin ortaklarından Doktor Murat Çelik hayatını kaybetti.

Zeytinköy Mahallesi 4058 sokaktaki 3 katlı binanın 2’nci katında yalnız yaşadığı öğrenilen Özel Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çelik, evinde ölü bulundu. Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, “Özel Denizli Cerrahi Hastanesi yönetim kurulu başkanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı ve İş insanı Dr. Murat Çelik’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Şehrimizin ve sağlık camiasının başı sağolsun” ifadedeleri yer aldı.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan Özel Cerrahi Hastanesi’nin ortaklarından Doktor Murat Çelik hayatını kaybetti.

Zeytinköy Mahallesi 4058 sokaktaki 3 katlı binanın 2’nci katında yalnız yaşadığı öğrenilen Özel Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çelik, evinde ölü bulundu.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, “Özel Denizli Cerrahi Hastanesi yönetim kurulu başkanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı ve İş insanı Dr. Murat Çelik’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Şehrimizin ve sağlık camiasının başı sağolsun” ifadedeleri yer aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.