Özmen Kids şubesinin açılışı yapıldı

DENİZLİ 08.07.2017 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Özmen Kids şubesinin açılışı yapıldı

Denizli'de ayakkabı kervanına katılan Özmen Ayakkabı, Bayramyeri'nde çocuk ayakkabısı üzerine, Özmen Kids isimli yeni şubesinin açılışını yaptı.

Denizli'de  ayakkabı kervanına katılan Özmen Ayakkabı, Bayramyeri'nde çocuk ayakkabısı üzerine, Özmen Kids isimli yeni şubesinin açılışını yaptı.    Murat ve Mesut Özmen'e ait Özmen Ayakkabı, Bayramyeri'nde Özmen Kids olarak, çocuk ayakkabı şubesini açarak Denizli halkına hizmet vermeye başladı.   Dün açılışı yapılan Özmen Kids şubesine davetliler ve Denizlili vatandaşlar katıldı. Yeni açılan şubede 500 çeşit çocuk ayakkabısı ile hizmet vermeye başlayan Özmen Kids, küçük müşterilerini bekliyor.    Birbirinden güzel çocuk ayakkabıları ile Denizli halkına hizmet verecek olan Özmen Kids her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet verecek. Şube sorumlusu Mesut Özmen, açılış sonrasında davetlilerin tebriklerini kabul ederken mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.
Denizli'de ayakkabı kervanına katılan Özmen Ayakkabı, Bayramyeri'nde çocuk ayakkabısı üzerine, Özmen Kids isimli yeni şubesinin açılışını yaptı.

Denizli'de  ayakkabı kervanına katılan Özmen Ayakkabı, Bayramyeri'nde çocuk ayakkabısı üzerine, Özmen Kids isimli yeni şubesinin açılışını yaptı. 

 

Murat ve Mesut Özmen'e ait Özmen Ayakkabı, Bayramyeri'nde Özmen Kids olarak, çocuk ayakkabı şubesini açarak Denizli halkına hizmet vermeye başladı.

 

Dün açılışı yapılan Özmen Kids şubesine davetliler ve Denizlili vatandaşlar katıldı. Yeni açılan şubede 500 çeşit çocuk ayakkabısı ile hizmet vermeye başlayan Özmen Kids, küçük müşterilerini bekliyor. 

 

Birbirinden güzel çocuk ayakkabıları ile Denizli halkına hizmet verecek olan Özmen Kids her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet verecek. Şube sorumlusu Mesut Özmen, açılış sonrasında davetlilerin tebriklerini kabul ederken mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.