Pamukkale’de bitmeyen altyapı ve üstyapı çalışmaları vatandaşı bezdirdi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.06.2023 - 12:19, Güncelleme: 23.06.2023 - 12:19
 

Pamukkale’de bitmeyen altyapı ve üstyapı çalışmaları vatandaşı bezdirdi

Denizli’nin merkez ilçelerinde yapılan altyapı ve üst yapı çalışmalarının geç ilerlemesi vatandaşları bezdiriyor. Daha önce Merekefendi İlçesi, Sümer Mahallesi’nde vatandaşların isyanını konu aldığımız haberin bir benzeri Pamukkale İlçesi’nde yaşanıyor.

Pamukkale ilçesi, Asmalıevler, Kayıhan, Zeytinköy gibi mahallelerde yapılan altyapı çalışmaları Ekim 2022’de büyük oranda tamamlanmasına rağmen henüz üst yapı ile ilgili bir çalışmanın olmadığı vatandaşlar tarafından belirtiliyor. Açık havalarda tozdan, yağmurlu havalarda ise çamurdan geçilmeyen yollardan vatandaşlar artık bezmiş durumdalar. Son bir ay içerisinde yağan kuvvetli yağışlarda ise sele ve göle dönen sokakların Pamukkale Belediyesi tarafından bir an önce yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Kuvvetli yağışlarda evlerimizi su bastı. Eşyalarımız hep mahvoldu. Evet, yağışlar normal değildi ama belki çalışmalar yeterli olsa ve bitseydi, en azından daha hafif atlatabilirdik” dediler. Vatandaşlar yaya ve araçları ile yollarda sağlıklı ilerleyemediklerini belirterek, yolların bir an önce tamamlanmasını istediler. Mahalle sakinleri, yaz ayının gelmesi ile havalar sıcak olacak yollar bu şekilde kalırsa tozdan dolayı kapımızı bacamızı açamayacak duruma geleceğiz dediler. PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA Konuyla ilgili Pamukkale Belediyesi ile yaptığım görüşme sonrası yapılan açıklamada; “Asmalıevler ve Kayıhan bölgelerinde Büyükşehir DESKİ tarafından yapılan altyapı çalışmaları henüz tamamlanmadı. Altyapı bitti gibi görünse de döşenen hatların testleri yapılıp aksaklık varsa gideriliyor. Bu bölge ile ilgili yakın zamanda altyapı çalışmaları tamamlanarak üstyapı çalışmalarına başlanacaktır” ifadelerine yer verildi.
Denizli’nin merkez ilçelerinde yapılan altyapı ve üst yapı çalışmalarının geç ilerlemesi vatandaşları bezdiriyor. Daha önce Merekefendi İlçesi, Sümer Mahallesi’nde vatandaşların isyanını konu aldığımız haberin bir benzeri Pamukkale İlçesi’nde yaşanıyor.

Pamukkale ilçesi, Asmalıevler, Kayıhan, Zeytinköy gibi mahallelerde yapılan altyapı çalışmaları Ekim 2022’de büyük oranda tamamlanmasına rağmen henüz üst yapı ile ilgili bir çalışmanın olmadığı vatandaşlar tarafından belirtiliyor. Açık havalarda tozdan, yağmurlu havalarda ise çamurdan geçilmeyen yollardan vatandaşlar artık bezmiş durumdalar.

Son bir ay içerisinde yağan kuvvetli yağışlarda ise sele ve göle dönen sokakların Pamukkale Belediyesi tarafından bir an önce yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Kuvvetli yağışlarda evlerimizi su bastı. Eşyalarımız hep mahvoldu. Evet, yağışlar normal değildi ama belki çalışmalar yeterli olsa ve bitseydi, en azından daha hafif atlatabilirdik” dediler.

Vatandaşlar yaya ve araçları ile yollarda sağlıklı ilerleyemediklerini belirterek, yolların bir an önce tamamlanmasını istediler. Mahalle sakinleri, yaz ayının gelmesi ile havalar sıcak olacak yollar bu şekilde kalırsa tozdan dolayı kapımızı bacamızı açamayacak duruma geleceğiz dediler.

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Pamukkale Belediyesi ile yaptığım görüşme sonrası yapılan açıklamada;

Asmalıevler ve Kayıhan bölgelerinde Büyükşehir DESKİ tarafından yapılan altyapı çalışmaları henüz tamamlanmadı. Altyapı bitti gibi görünse de döşenen hatların testleri yapılıp aksaklık varsa gideriliyor. Bu bölge ile ilgili yakın zamanda altyapı çalışmaları tamamlanarak üstyapı çalışmalarına başlanacaktır” ifadelerine yer verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.