Pamukkale'ye Halil Pekdemir Sözü!

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.02.2024 - 20:27, Güncelleme: 28.02.2024 - 20:27
 

Pamukkale'ye Halil Pekdemir Sözü!

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim gezilerinde şeffaf ve katılımcı yönetim vurgusu yapıyor. Yeni dönemle ilgili çok net konuşan Pekdemir, "Yok makamda oturacağız, kapılar kapalı olacak... Yok böyle bir şey! Yok önünde on tane adam... Yok böyle bir şey! Bana bi tane adam yeter" diyerek gösterişten uzak, halkla iç içe ve ulaşılabilinir bir başkan olacağı sözünü veriyor.

Yerel hizmetler konusunda İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde verdiği hizmetlerin ortada olduğunu ve şimdi bunun kat kat daha fazlasını yapabileceğini dile getiren AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Halil Pekdemir, Pamukkale’de 31 Mart’tan itibaren sorunların yerinde ve tüm şeffaflığıyla vatandaşlar ile çözüleceğini söylüyor. Seçim gezilerin de sık sık katılımcı ve şeffaf belediyeciliğe vurgu yapan Halil Pekdemir, bu konuda net olduğu ve asla taviz vermeyeceğinin de altını çiziyor. BENİM SORUNUMU ÇÖZMEDİN DİYEN OLMAYACAK Ziyaretlerinde “Şeffaflık soru işareti yaratmaz, çözüm getirir. Şeffaflık çalışmalara hız kazandırır” diyen AK Partili Aday Pekdemir, "Allah'ın izniyle başlayalım çalışmaya, 6 içinde yatırımların başlayacağını herkes görecek. Hiçbir vatandaşımız benim sorunumu çözmedin demeyecek. Yok makamda oturacağız, kapılar kapalı olacak... Yok böyle bir şey. Yok önünde on tane adam... Yok böyle bir şey. Bana bir tane adam yeter" diyerek gösterişten uzak, halkla iç içe ve ulaşılabilinir bir başkan olacağı sözünü veriyor. HERKESİN OYUNA TALİBİM Seçim çalışmaları sırasında Pekdemir'in özellikle belirttiği bir diğer önemli konu ise hiçbir ayrım yapmaksızın ilçenin tüm kesimlerine eşit ve adil hizmet götüreceği. Pamukkale'de yaşayan hangi görüşte olursa olsun tüm vatandaşların oyuna talip olduğunu da belirten Pekdemir, "Hangi siyasi görüşten olursa olsun ben Pamukkale'de yaşayan tüm vatandaşlarımızın oyuna talibim. Bana destek olan herkes de 31 Mart’tan sonra hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit ve adil hizmet götüreceğimi bizzat görecek" sözleriyle iddialı olduğunu dile getiriyor.
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim gezilerinde şeffaf ve katılımcı yönetim vurgusu yapıyor. Yeni dönemle ilgili çok net konuşan Pekdemir, "Yok makamda oturacağız, kapılar kapalı olacak... Yok böyle bir şey! Yok önünde on tane adam... Yok böyle bir şey! Bana bi tane adam yeter" diyerek gösterişten uzak, halkla iç içe ve ulaşılabilinir bir başkan olacağı sözünü veriyor.

Yerel hizmetler konusunda İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde verdiği hizmetlerin ortada olduğunu ve şimdi bunun kat kat daha fazlasını yapabileceğini dile getiren AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Halil Pekdemir, Pamukkale’de 31 Mart’tan itibaren sorunların yerinde ve tüm şeffaflığıyla vatandaşlar ile çözüleceğini söylüyor. Seçim gezilerin de sık sık katılımcı ve şeffaf belediyeciliğe vurgu yapan Halil Pekdemir, bu konuda net olduğu ve asla taviz vermeyeceğinin de altını çiziyor.

BENİM SORUNUMU ÇÖZMEDİN DİYEN OLMAYACAK
Ziyaretlerinde “Şeffaflık soru işareti yaratmaz, çözüm getirir. Şeffaflık çalışmalara hız kazandırır” diyen AK Partili Aday Pekdemir, "Allah'ın izniyle başlayalım çalışmaya, 6 içinde yatırımların başlayacağını herkes görecek. Hiçbir vatandaşımız benim sorunumu çözmedin demeyecek. Yok makamda oturacağız, kapılar kapalı olacak... Yok böyle bir şey. Yok önünde on tane adam... Yok böyle bir şey. Bana bir tane adam yeter" diyerek gösterişten uzak, halkla iç içe ve ulaşılabilinir bir başkan olacağı sözünü veriyor.

HERKESİN OYUNA TALİBİM

Seçim çalışmaları sırasında Pekdemir'in özellikle belirttiği bir diğer önemli konu ise hiçbir ayrım yapmaksızın ilçenin tüm kesimlerine eşit ve adil hizmet götüreceği. Pamukkale'de yaşayan hangi görüşte olursa olsun tüm vatandaşların oyuna talip olduğunu da belirten Pekdemir, "Hangi siyasi görüşten olursa olsun ben Pamukkale'de yaşayan tüm vatandaşlarımızın oyuna talibim. Bana destek olan herkes de 31 Mart’tan sonra hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit ve adil hizmet götüreceğimi bizzat görecek" sözleriyle iddialı olduğunu dile getiriyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.