Park halindeki otomobil uçurumdan yuvarlandı: 2 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.02.2024 - 00:23, Güncelleme: 07.02.2024 - 00:23
 

Park halindeki otomobil uçurumdan yuvarlandı: 2 yaralı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde manzara izlemek için yol kenarında park halindeki otomobil uçuruma yuvarlandı. Araçta bulunan 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Pamukkale İlçesi, Bağbaşı Mahallesi, Şahin Tepesi olarak bilinen mevkide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli manzaralı bölümde, park halindeki otomobil henüz bilinmeyen nedenle hareket ederek uçurumdan aşağı yuvarlandı. Uçurumdan aşağıya yuvarlanan otomobil 20 metre aşağıda bulunan ağaca çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile araçta bulunan 2 kişi kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde manzara izlemek için yol kenarında park halindeki otomobil uçuruma yuvarlandı. Araçta bulunan 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Pamukkale İlçesi, Bağbaşı Mahallesi, Şahin Tepesi olarak bilinen mevkide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli manzaralı bölümde, park halindeki otomobil henüz bilinmeyen nedenle hareket ederek uçurumdan aşağı yuvarlandı. Uçurumdan aşağıya yuvarlanan otomobil 20 metre aşağıda bulunan ağaca çarparak durabildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile araçta bulunan 2 kişi kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.