PASVAK Veren Elden ve Alan Elden 2023 Yılın Annelerini Seçti

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.05.2023 - 14:28, Güncelleme: 22.05.2023 - 14:28
 

PASVAK Veren Elden ve Alan Elden 2023 Yılın Annelerini Seçti

PASVAK Aşevi veren elden ve alan elden 2023 yılının annelerini seçti. Anneler günü dolayısı ile düzenlenen programda Pakize Işıklı ve depremzede anne Sabah Işık yılın annesi olarak seçildi.

PASVAK Aşevinde yapılan açıklamada; PASVAK Aşevi olarak her sene bize bağışta bulunan hayırseverlerimiz ve sıcak yemek yardımı ulaştırdığımız ihtiyaç sahiplerimiz için anneler gününde aşevinde bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinlikler bizim bir aile olduğumuzu ve ihtiyaç sahipleri için hep beraber kenetlendiğimizi bir kez daha hatırlatmaktadır. Anneler gününde gerçekleştirilen organizasyonda bir bağış veren, bir de yemek yardım desteği alan anneyi yılın annesi seçiyoruz. Veren elden yılın annesi örnek kişiliği ile ''Pakize Işıklı'', Alan elden yılın annesi depremzede bir annemiz ''sabah Işık'' 2023 PASVAK Yılın Anneleri seçilmiştir. 35 yıldır aktif olarak Yetim Ve Acizleri Koruma Derneğinde görev yapan Pakize Işıklı, 12 yıldır da derneğin başkanlığını yürütmektedir. Dernek olarak huzur evinde kalan yaşlılarla ilgilenip onlara evlat ilgisini bir nebze de olsa yaşatmak için var gücüyle yanlarında olmaktadır. Çocuk yuvasında kalan yavrularımıza ve yetiştirme yurdunda kalan gençlerimize birer anne ve abla sevgisi ve ilgisini esirgemeyen Pakize Hanım, dernek üyeleri ile birlikte bu kurumlara hediyeler götürerek, bazen de farklı mekânlarda yemek organizasyonu düzenleyerek hoşça vakit geçirmelerine katkıda bulunmaktadır. Kimsesiz çocukların annesi, yaşlıların evladı örnek kişiliği ile toplumda sayılır sevilir Pakize hanım PASVAK Aşevi yönetim kurulu tarafından 2023 yılın annesi seçilmiştir. Sabah Işık depremde birçok şeyi kaybetmiş belki ama yaşam enerjisinden hiç bir şey eksilmemiş. İki pırlanta misali yavrusu var. Alara ve baran. Bir gözü görme yetisini kaybetmiş sabah hanımın. Belki de bu yüzden gözü gibi bakıyor çocuklarına. Baran %85 orak hücre anemi hastası. Sabah hanım depremden önce spor hocası olarak çalışıyormuş. Şimdilerde Denizli'de bir hayırseverin tahsis ettiği evde ikamet etmektedir. Vakfımız Sabah hanıma her gün sıcak yemek yardımı ulaştırmaktadır. Hiç bilmediği tanımadığı bir şehirde 2 çocuğuyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Sabah Hanım PASVAK Aşevi yönetim kurulu tarafından 2023 yılın annesi seçilmiştir.   Annelerimize plaket takdimini Merkezefendi Kaymakamımız Sn. Adem Uslu gerçekleştirdi. Çiçek ve hediyeler vakfımız yönetim kurulu üyeleri Abil Çetin, Kerim Çıralı, Nafiz ÖZ, Prof Dr Bülent Topuz ve Cem Öztürk tarafından takdim edilmiştir. İki annemizi de tebrik ediyoruz. Etkinliğimize teşriflerinden dolayı Sn. Adem USLU kaymakamımız başta olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. ifadelerine yer verildi.
PASVAK Aşevi veren elden ve alan elden 2023 yılının annelerini seçti. Anneler günü dolayısı ile düzenlenen programda Pakize Işıklı ve depremzede anne Sabah Işık yılın annesi olarak seçildi.

PASVAK Aşevinde yapılan açıklamada;

PASVAK Aşevi olarak her sene bize bağışta bulunan hayırseverlerimiz ve sıcak yemek yardımı ulaştırdığımız ihtiyaç sahiplerimiz için anneler gününde aşevinde bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinlikler bizim bir aile olduğumuzu ve ihtiyaç sahipleri için hep beraber kenetlendiğimizi bir kez daha hatırlatmaktadır. Anneler gününde gerçekleştirilen organizasyonda bir bağış veren, bir de yemek yardım desteği alan anneyi yılın annesi seçiyoruz.

Veren elden yılın annesi örnek kişiliği ile ''Pakize Işıklı'', Alan elden yılın annesi depremzede bir annemiz ''sabah Işık'' 2023 PASVAK Yılın Anneleri seçilmiştir.

35 yıldır aktif olarak Yetim Ve Acizleri Koruma Derneğinde görev yapan Pakize Işıklı, 12 yıldır da derneğin başkanlığını yürütmektedir. Dernek olarak huzur evinde kalan yaşlılarla ilgilenip onlara evlat ilgisini bir nebze de olsa yaşatmak için var gücüyle yanlarında olmaktadır.

Çocuk yuvasında kalan yavrularımıza ve yetiştirme yurdunda kalan gençlerimize birer anne ve abla sevgisi ve ilgisini esirgemeyen Pakize Hanım, dernek üyeleri ile birlikte bu kurumlara hediyeler götürerek, bazen de farklı mekânlarda yemek organizasyonu düzenleyerek hoşça vakit geçirmelerine katkıda bulunmaktadır. Kimsesiz çocukların annesi, yaşlıların evladı örnek kişiliği ile toplumda sayılır sevilir Pakize hanım PASVAK Aşevi yönetim kurulu tarafından 2023 yılın annesi seçilmiştir.

Sabah Işık depremde birçok şeyi kaybetmiş belki ama yaşam enerjisinden hiç bir şey eksilmemiş. İki pırlanta misali yavrusu var. Alara ve baran. Bir gözü görme yetisini kaybetmiş sabah hanımın. Belki de bu yüzden gözü gibi bakıyor çocuklarına. Baran %85 orak hücre anemi hastası. Sabah hanım depremden önce spor hocası olarak çalışıyormuş. Şimdilerde Denizli'de bir hayırseverin tahsis ettiği evde ikamet etmektedir. Vakfımız Sabah hanıma her gün sıcak yemek yardımı ulaştırmaktadır. Hiç bilmediği tanımadığı bir şehirde 2 çocuğuyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Sabah Hanım PASVAK Aşevi yönetim kurulu tarafından 2023 yılın annesi seçilmiştir.

  Annelerimize plaket takdimini Merkezefendi Kaymakamımız Sn. Adem Uslu gerçekleştirdi. Çiçek ve hediyeler vakfımız yönetim kurulu üyeleri Abil Çetin, Kerim Çıralı, Nafiz ÖZ, Prof Dr Bülent Topuz ve Cem Öztürk tarafından takdim edilmiştir. İki annemizi de tebrik ediyoruz. Etkinliğimize teşriflerinden dolayı Sn. Adem USLU kaymakamımız başta olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. ifadelerine yer verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.