PAÜ Hastanesi Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasını Başarıyla Aldı

SAĞLIK (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.10.2022 - 08:44, Güncelleme: 27.10.2022 - 08:44
 

PAÜ Hastanesi Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasını Başarıyla Aldı

PAÜ Hastanesi ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ile ilgili ara denetimler gerçekleştirildi ve başarılı bir şekilde belge sertifikaları alındı.

Kalite Direktörü Doç. Dr. Mustafa Çelik, Kaliteden Sorumlu Hastane Müdür Yardımcısı Mehmet İncetekin ve Kalite Direktörlüğü Birim Sorumlusu Cennet Sarıca tarafından Merkez Müdürü (Başhekim) Prof. Dr. Murat Özban’a belge takdimleri yapıldı. Prof. Dr. Murat Özban Kalite Yönetim Sistemi/ Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin kurum kültürü olarak geliştirilmesi ve ilerlemesi için yapılan çalışmalar ve destekler için teşekkürlerini iletti. Kalite Direktörü Doç. Dr. Mustafa Çelik ise kurumumuzda en kaliteli şekilde hizmet verilebilmesi için emek harcayan ve büyük özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Yüksel ise PAÜ Hastanesinin başarılı denetimler sonucunda almayı hakkettiği belgeler için emeği geçen herkese teşekkür etti.
PAÜ Hastanesi ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ile ilgili ara denetimler gerçekleştirildi ve başarılı bir şekilde belge sertifikaları alındı.

Kalite Direktörü Doç. Dr. Mustafa Çelik, Kaliteden Sorumlu Hastane Müdür Yardımcısı Mehmet İncetekin ve Kalite Direktörlüğü Birim Sorumlusu Cennet Sarıca tarafından Merkez Müdürü (Başhekim) Prof. Dr. Murat Özban’a belge takdimleri yapıldı. Prof. Dr. Murat Özban Kalite Yönetim Sistemi/ Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin kurum kültürü olarak geliştirilmesi ve ilerlemesi için yapılan çalışmalar ve destekler için teşekkürlerini iletti.

Kalite Direktörü Doç. Dr. Mustafa Çelik ise kurumumuzda en kaliteli şekilde hizmet verilebilmesi için emek harcayan ve büyük özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Yüksel ise PAÜ Hastanesinin başarılı denetimler sonucunda almayı hakkettiği belgeler için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.