PAÜ Hastanesi’nde doktora saldırı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.10.2022 - 13:58, Güncelleme: 26.10.2022 - 13:58
 

PAÜ Hastanesi’nde doktora saldırı

Denizli PAÜ Hastanesi’nde görevli Acil Servis doktoru muayene için hastaneye gelen kişi tarafından darp edildi.

Olay, saat 12.30 sıralarında PAÜ Hastanesi Acil Servis’inde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Acil Serviste görevli doktora muayene için gelen erkek şahıs sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı saldırdı. Çıkan arbedede doktor kaşına aldığı darbe sonucu yaralandı. Araya hastane güvenliği ve polisin girmesi ile saldırgan etkisiz hale getirildi. Saldırı sonucu yaralanan doktor tedavi altına alınırken, saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.
Denizli PAÜ Hastanesi’nde görevli Acil Servis doktoru muayene için hastaneye gelen kişi tarafından darp edildi.

Olay, saat 12.30 sıralarında PAÜ Hastanesi Acil Servis’inde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Acil Serviste görevli doktora muayene için gelen erkek şahıs sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı saldırdı. Çıkan arbedede doktor kaşına aldığı darbe sonucu yaralandı. Araya hastane güvenliği ve polisin girmesi ile saldırgan etkisiz hale getirildi.

Saldırı sonucu yaralanan doktor tedavi altına alınırken, saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.