PAÜ Resim Öğrencisi Jüri Özel Ödülü Aldı

SANAT (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.10.2022 - 09:59, Güncelleme: 21.10.2022 - 09:59
 

PAÜ Resim Öğrencisi Jüri Özel Ödülü Aldı

Pamukkale Üniversitesi Resim-İş Eğitimi öğrencisi Emrah Yağcı, ‘BAİBÜ 2. Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması’nda jüri özel ödülü aldı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı 4. sınıf öğrencisi Emrah Yağcı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin düzenlediği 2. Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması’ndan ödülle döndü. PAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun’un öğrencisi olan Emrah Yağcı, “İyi Ki Doğdun Hologram” konulu resim çalışması ile jüri özel ödülünü aldı. Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun, Emrah Yağcı’nın dönem içinde katıldığı yarışmalardan üç ödül kazandığını ifade ederek, başarılarından dolayı kendisini kutladığını belirtti.   Emrah Yağcı’nın daha önce 39. DYO Resim Yarışması’nda Her Yer Yemyeşil Orman ve Anadolu Efsaneleri ve Mitleri Jürili Ulusal Karma Sanal Sergisinde ‘Şahmaran’ adlı eserleri sergilenmeye değer bulunmuştu.
Pamukkale Üniversitesi Resim-İş Eğitimi öğrencisi Emrah Yağcı, ‘BAİBÜ 2. Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması’nda jüri özel ödülü aldı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı 4. sınıf öğrencisi Emrah Yağcı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin düzenlediği 2. Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması’ndan ödülle döndü. PAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun’un öğrencisi olan Emrah Yağcı, “İyi Ki Doğdun Hologram” konulu resim çalışması ile jüri özel ödülünü aldı.

Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun, Emrah Yağcı’nın dönem içinde katıldığı yarışmalardan üç ödül kazandığını ifade ederek, başarılarından dolayı kendisini kutladığını belirtti.  

Emrah Yağcı’nın daha önce 39. DYO Resim Yarışması’nda Her Yer Yemyeşil Orman ve Anadolu Efsaneleri ve Mitleri Jürili Ulusal Karma Sanal Sergisinde ‘Şahmaran’ adlı eserleri sergilenmeye değer bulunmuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.