Pazaryerini ziyaret eden Ertemur: “Önce üreteceğiz, sonra ucuza yiyeceğiz”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.02.2024 - 21:42, Güncelleme: 16.02.2024 - 21:42
 

Pazaryerini ziyaret eden Ertemur: “Önce üreteceğiz, sonra ucuza yiyeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Adayı Ali Rıza Ertemur, Karşıyaka pazaryerini ziyaret etti. Pazar esnafının satış yapamamaktan, vatandaşın pahalılıktan şikayetleri ile karşılaşan Ertemur; “Vatandaşımızın uygun fiyatta alışveriş yapabilmesi için üretmemiz gerekiyor. Önce üreteceğiz, sonra ucuza yiyeceğiz” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Karşıyaka mahallesini ziyaret etti. Ertemur, Karşıyaka pazaryerinde esnaf ve vatandaşla buluştu. Ertemur’a, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve partililer eşlik etti. “PAZAR ÇANTALARI DOLMUYOR” Pazaryerinde esnaf ve vatandaşların şikayetleri ile karşılaşan Ertemur, 31 Mart’tan itibaren Pamukkale’nin üreten belediye modeline geçeceğinin vurgusunu yaptı. Ertemur; “Pamukkale’miz doğasıyla, toprağıyla, çalışkan insanları ile ülkemizde nadir ilçelerden biri ancak bu özelliklerimizi kullanamıyoruz. Pamukkale’yi bugüne kadar yönetenler üretime destek vermedi. Bu nedenle üretim cenneti memleketimiz vatandaşımız ve esnafımız için adeta cehenneme dönüşmüş durumda. Karşıyaka pazarında 1 kilo biberi vatandaşımız 80 TL’ye alabiliyor. Pazar çantaları dolmuyor. Üreten hemşerilerimizin bu durumda olması çok üzücü... “31 MART’TA VATANDAŞIMIZ DERİN BİR NEFES ALACAK” Vatandaşımıza, esnafımıza bir dokunduk bin ah işittik. Arkalarında belediyenin desteğini hissedemiyorlar. Bir belediyenin üretimde ne kadar aktif rol alabileceğini maalesef hiç göremediler. Biz gönlü güzel insanlarımıza bunu göstereceğiz. 31 Mart’ta göreve geldiğimiz zaman vatandaşlarımız derin bir nefes alacak. “ÖNCE ÜRETECEĞİZ, SONRA UCUZA YİYECEĞİZ Pazarda hemşerilerimizin uygun fiyatta alışveriş yapabilmesi için üretmemiz gerekiyor. Önce üreteceğiz, sonra ucuza yiyeceğiz. Esnafımıza desteklerimizle, vatandaşımızın refahınız artıracak projelerimizle geliyoruz. ‘Gönüller Birleşir, Pamukkale Değişir’ dedik ve durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Çalışmamızın meyvesini alacağımız günler çok yakın. Pamukkale mutlu insanların kenti olacak.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Adayı Ali Rıza Ertemur, Karşıyaka pazaryerini ziyaret etti. Pazar esnafının satış yapamamaktan, vatandaşın pahalılıktan şikayetleri ile karşılaşan Ertemur; “Vatandaşımızın uygun fiyatta alışveriş yapabilmesi için üretmemiz gerekiyor. Önce üreteceğiz, sonra ucuza yiyeceğiz” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Karşıyaka mahallesini ziyaret etti. Ertemur, Karşıyaka pazaryerinde esnaf ve vatandaşla buluştu. Ertemur’a, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve partililer eşlik etti.

“PAZAR ÇANTALARI DOLMUYOR”

Pazaryerinde esnaf ve vatandaşların şikayetleri ile karşılaşan Ertemur, 31 Mart’tan itibaren Pamukkale’nin üreten belediye modeline geçeceğinin vurgusunu yaptı. Ertemur; “Pamukkale’miz doğasıyla, toprağıyla, çalışkan insanları ile ülkemizde nadir ilçelerden biri ancak bu özelliklerimizi kullanamıyoruz. Pamukkale’yi bugüne kadar yönetenler üretime destek vermedi. Bu nedenle üretim cenneti memleketimiz vatandaşımız ve esnafımız için adeta cehenneme dönüşmüş durumda. Karşıyaka pazarında 1 kilo biberi vatandaşımız 80 TL’ye alabiliyor. Pazar çantaları dolmuyor. Üreten hemşerilerimizin bu durumda olması çok üzücü...

“31 MART’TA VATANDAŞIMIZ DERİN BİR NEFES ALACAK”

Vatandaşımıza, esnafımıza bir dokunduk bin ah işittik. Arkalarında belediyenin desteğini hissedemiyorlar. Bir belediyenin üretimde ne kadar aktif rol alabileceğini maalesef hiç göremediler. Biz gönlü güzel insanlarımıza bunu göstereceğiz. 31 Mart’ta göreve geldiğimiz zaman vatandaşlarımız derin bir nefes alacak.

“ÖNCE ÜRETECEĞİZ, SONRA UCUZA YİYECEĞİZ

Pazarda hemşerilerimizin uygun fiyatta alışveriş yapabilmesi için üretmemiz gerekiyor. Önce üreteceğiz, sonra ucuza yiyeceğiz. Esnafımıza desteklerimizle, vatandaşımızın refahınız artıracak projelerimizle geliyoruz. ‘Gönüller Birleşir, Pamukkale Değişir’ dedik ve durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Çalışmamızın meyvesini alacağımız günler çok yakın. Pamukkale mutlu insanların kenti olacak.” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.