Rektör Bağ’dan Taziye Mesajı

DENİZLİ 07.04.2018 - 09:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Rektör Bağ’dan Taziye Mesajı

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde meydana gelen silahlı saldırı ile ilgili bir taziye mesajı yayımladı.   Rektör Hüseyin Bağ; “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde, bir öğretim görevlisinin silahlı saldırısı sonucu üç akademisyen ve bir idari personelin hayatını kaybettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.   Yaşanan bu elim olay, tüm akademi camiasını olduğu gibi bizleri de derinden etkilemiştir. Saldırı sonucu, hayatını kaybedenlere Pamukkale Üniversitesi Ailesi adına; Allah’tan rahmet, merhumların aileleri başta olmak üzere, çalışma arkadaşları ve sevenlerine başsağlığı,  yaralılara ise acil şifalar diliyorum.   Bilim camiasına yapılan her türden saldırıyı şiddetle kınadığımızı belirterek, bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde meydana gelen silahlı saldırı ile ilgili bir taziye mesajı yayımladı.

 

Rektör Hüseyin Bağ; “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde, bir öğretim görevlisinin silahlı saldırısı sonucu üç akademisyen ve bir idari personelin hayatını kaybettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

 

Yaşanan bu elim olay, tüm akademi camiasını olduğu gibi bizleri de derinden etkilemiştir. Saldırı sonucu, hayatını kaybedenlere Pamukkale Üniversitesi Ailesi adına; Allah’tan rahmet, merhumların aileleri başta olmak üzere, çalışma arkadaşları ve sevenlerine başsağlığı,  yaralılara ise acil şifalar diliyorum.

 

Bilim camiasına yapılan her türden saldırıyı şiddetle kınadığımızı belirterek, bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.