Rektör Kutluhan: “Gençlerimiz, Ülkemizi Birlik ve Beraberlik İçinde Güçlü Yarınlara Taşıyacaklardır”

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.05.2022 - 15:28, Güncelleme: 18.05.2022 - 15:28
 

Rektör Kutluhan: “Gençlerimiz, Ülkemizi Birlik ve Beraberlik İçinde Güçlü Yarınlara Taşıyacaklardır”

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Kutluhan mesajında bu yıl kuruluşunun 30. yıl dönümünü kutlayan PAÜ’nün; Ülkemizi mutlu, müreffeh ve güçlü bir Türkiye hedefine ulaştıracak değerli gençlerini yarınlara en iyi şekilde hazırlama gayretlerinin 30 yıldır olduğu gibi bugün ve gelecekte de devam edeceğini belirtti.

“Aziz Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini başlatan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışı ile yakılan bağımsızlık meşalesi o günden bugüne Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolculuğunda yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı gençlerimize olan güvenini her fırsatta dile getirmiş olan Mustafa Kemal Atatürk’ün bu günü gençliğe armağan etmiş olması bu sebeple büyük anlam taşımaktadır. Aziz Milletimizin, topyekûn, istiklali ve istikbalini korumak için verdiği kurtuluş mücadelesi; vatan ve bayrak sevgisi, birlik ve beraberlik duygusu, bağımsızlık arzusu ve şanlı zaferlerle taçlanmış; Türk milletinin bağımsızlığa olan inancı tüm dünyaya bir kez daha ilan edilmiştir. Bu yıl kuruluşunun 30. yıl dönümünü kutlayan Pamukkale Üniversitesi’nin; Ülkemizi mutlu, müreffeh ve güçlü bir Türkiye hedefine ulaştıracak değerli gençlerini yarına en iyi şekilde hazırlama gayretlerinin 30 yıldır olduğu gibi bugün ve gelecekte de daima devam edecektir. Pamukkale Üniversitesi olarak bizler de, bilgi ve teknolojinin hızla geliştiği bu çağda, gençlerimizin vatanını ve milletini seven, güncel bilgi ve teknolojileri kullanan, insan temel hak ve özgürlüklerine saygılı, eleştirel düşünebilen, üretken, yenilikçi ve girişimci bireyler olarak yetiştirilmesinde sorumluluklarımızın bilincindeyiz. 30. yaşını kutlayan Üniversitemiz birlikten kuvvet doğar inancıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Şehir ile büyüyerek gelişen Pamukkale Üniversitesi, kahraman ecdadımızdan bizlere miras kalan azim ve kararlılık ile bilimden elde ettiği faydaları insanlık yararına teknolojilere dönüştürmeye, ülkemizin tüm alanlardaki ‘Güçlü Türkiye’ hedefine katkı sağlamaya devam edecektir. Değerli Gençler, Her şeyin durağan olmaktan çıkıp hızla gelişip değiştiği bir çağda yaşıyoruz. Dijital çağda hızla dönüşen teknolojiler içinde bilimden sanayiye, teknolojiden sanata sizin enerji ve heyecanınıza, sizin arzu ve hayallerinize ihtiyacımız var. Sizler, canları pahasına vatanını ve bağımsızlığını korumuş, verdikleri destansı mücadele ile diğer tüm toplumlara ilham kaynağı ve örnek olmuş bir neslin torunlarısınız. Cumhuriyetimiz ve Devletimizi koruyacağınıza, ülkemizi birlik ve beraberlik içinde güçlü yarınlara taşıyacağınıza olan inancım tamdır. Tüm bu duygu ve düşüncelerle, verdiği bağımsızlık mücadelesi ile birçok topluma ilham kaynağı olmuş bu aziz milletin bir evladı olmaktan duyduğum gurur ve mutlulukla, geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu cennet vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Selam ve saygılarımla”
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Kutluhan mesajında bu yıl kuruluşunun 30. yıl dönümünü kutlayan PAÜ’nün; Ülkemizi mutlu, müreffeh ve güçlü bir Türkiye hedefine ulaştıracak değerli gençlerini yarınlara en iyi şekilde hazırlama gayretlerinin 30 yıldır olduğu gibi bugün ve gelecekte de devam edeceğini belirtti.

“Aziz Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini başlatan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışı ile yakılan bağımsızlık meşalesi o günden bugüne Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolculuğunda yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı gençlerimize olan güvenini her fırsatta dile getirmiş olan Mustafa Kemal Atatürk’ün bu günü gençliğe armağan etmiş olması bu sebeple büyük anlam taşımaktadır.

Aziz Milletimizin, topyekûn, istiklali ve istikbalini korumak için verdiği kurtuluş mücadelesi; vatan ve bayrak sevgisi, birlik ve beraberlik duygusu, bağımsızlık arzusu ve şanlı zaferlerle taçlanmış; Türk milletinin bağımsızlığa olan inancı tüm dünyaya bir kez daha ilan edilmiştir.

Bu yıl kuruluşunun 30. yıl dönümünü kutlayan Pamukkale Üniversitesi’nin; Ülkemizi mutlu, müreffeh ve güçlü bir Türkiye hedefine ulaştıracak değerli gençlerini yarına en iyi şekilde hazırlama gayretlerinin 30 yıldır olduğu gibi bugün ve gelecekte de daima devam edecektir. Pamukkale Üniversitesi olarak bizler de, bilgi ve teknolojinin hızla geliştiği bu çağda, gençlerimizin vatanını ve milletini seven, güncel bilgi ve teknolojileri kullanan, insan temel hak ve özgürlüklerine saygılı, eleştirel düşünebilen, üretken, yenilikçi ve girişimci bireyler olarak yetiştirilmesinde sorumluluklarımızın bilincindeyiz. 30. yaşını kutlayan Üniversitemiz birlikten kuvvet doğar inancıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Şehir ile büyüyerek gelişen Pamukkale Üniversitesi, kahraman ecdadımızdan bizlere miras kalan azim ve kararlılık ile bilimden elde ettiği faydaları insanlık yararına teknolojilere dönüştürmeye, ülkemizin tüm alanlardaki ‘Güçlü Türkiye’ hedefine katkı sağlamaya devam edecektir.

Değerli Gençler,

Her şeyin durağan olmaktan çıkıp hızla gelişip değiştiği bir çağda yaşıyoruz. Dijital çağda hızla dönüşen teknolojiler içinde bilimden sanayiye, teknolojiden sanata sizin enerji ve heyecanınıza, sizin arzu ve hayallerinize ihtiyacımız var. Sizler, canları pahasına vatanını ve bağımsızlığını korumuş, verdikleri destansı mücadele ile diğer tüm toplumlara ilham kaynağı ve örnek olmuş bir neslin torunlarısınız. Cumhuriyetimiz ve Devletimizi koruyacağınıza, ülkemizi birlik ve beraberlik içinde güçlü yarınlara taşıyacağınıza olan inancım tamdır.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, verdiği bağımsızlık mücadelesi ile birçok topluma ilham kaynağı olmuş bu aziz milletin bir evladı olmaktan duyduğum gurur ve mutlulukla, geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu cennet vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Selam ve saygılarımla”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.