Restorasyonu Tamamlanan 108 Yıllık Hacıkaplanlar Camii İbadete Açıldı

DENİZLİ 10.11.2017 - 17:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Restorasyonu Tamamlanan 108 Yıllık Hacıkaplanlar Camii İbadete Açıldı

Geçtiğimiz günlerde restorasyon çalışmaları tamamlanan 108 yıllık Hacıkaplanlar Camii, Vali Hasan Karahan’ın da katıldığı törenle ibadete açıldı.     Açılışa; Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Müftü Mehmet Aşık ile vatandaşlar katıldı.   Yapılan duaların ardından Hacıkaplanlar Camii Cuma Namazı öncesi ibadete açıldı. Vali Hasan Karahan caminin içinde incelemelerde bulunarak Müftü Aşık’tan bilgi aldı. Vali Karahan  Cuma Namazını da bu Camide eda etti.   Yığma taş bina özelliğinde 1909 yılında ibadete açılan ve geçtiğimiz gün restorasyon çalışmaları tamamlanan Hacıkaplanlar Camii’de 320 kişi ibadetini gerçekleştirebiliyor.            

Geçtiğimiz günlerde restorasyon çalışmaları tamamlanan 108 yıllık Hacıkaplanlar Camii, Vali Hasan Karahan’ın da katıldığı törenle ibadete açıldı.

 

 

Açılışa; Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Müftü Mehmet Aşık ile vatandaşlar katıldı.

 

Yapılan duaların ardından Hacıkaplanlar Camii Cuma Namazı öncesi ibadete açıldı. Vali Hasan Karahan caminin içinde incelemelerde bulunarak Müftü Aşık’tan bilgi aldı. Vali Karahan  Cuma Namazını da bu Camide eda etti.

 

Yığma taş bina özelliğinde 1909 yılında ibadete açılan ve geçtiğimiz gün restorasyon çalışmaları tamamlanan Hacıkaplanlar Camii’de 320 kişi ibadetini gerçekleştirebiliyor.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.