Sahte para ve uyuşturucudan 1kişi tutuklandı

ASAYİŞ 04.10.2016 - 09:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sahte para ve uyuşturucudan 1kişi tutuklandı

denizli haber / denizli 20 haber / Sahte para ve uyuşturucudan 1kişi tutuklandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de ‘Parada Sahtecilik’ suçu ile ilgili bir kadın yakalanarak tutuklandı.   Denizli Ankara yolu üzerinde uygulama noktasında yapılan kontroller esnasında durumundan şüphelenilen bir bayanın emniyet görevlilerince Uyap sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgulamada şüpheli bayanın Parada Sahtecilik suçundan arandığı tespit edildi.   Gerekli kontrolleri ve işlemleri yapılmak için hakkında arama kararı olan şüpheli bayan emniyet birimine getirildi. Polis tarafından yapılan kontroller neticesinde üzerinde sahte para ve uyuşturucu madde bulunduğu tespit edildi. Yapılan kontrolde 12 adet 100 TL’lik sahte banknot ve 16 gram esrar maddesine el konuldu.   Esrar maddesi ile ilgili kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak suçundan, sahte paralarla ilgili olarak da parada pahtecilik suçundan yakalanan şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.   
denizli haber / denizli 20 haber / Sahte para ve uyuşturucudan 1kişi tutuklandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de ‘Parada Sahtecilik’ suçu ile ilgili bir kadın yakalanarak tutuklandı.

 

Denizli Ankara yolu üzerinde uygulama noktasında yapılan kontroller esnasında durumundan şüphelenilen bir bayanın emniyet görevlilerince Uyap sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgulamada şüpheli bayanın Parada Sahtecilik suçundan arandığı tespit edildi.

 

Gerekli kontrolleri ve işlemleri yapılmak için hakkında arama kararı olan şüpheli bayan emniyet birimine getirildi. Polis tarafından yapılan kontroller neticesinde üzerinde sahte para ve uyuşturucu madde bulunduğu tespit edildi. Yapılan kontrolde 12 adet 100 TL’lik sahte banknot ve 16 gram esrar maddesine el konuldu.

 

Esrar maddesi ile ilgili kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak suçundan, sahte paralarla ilgili olarak da parada pahtecilik suçundan yakalanan şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.