Sandalyenin ayağı boşluğa gelince 20 metreden aşağı yuvarlandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.07.2023 - 14:00, Güncelleme: 13.07.2023 - 14:00
 

Sandalyenin ayağı boşluğa gelince 20 metreden aşağı yuvarlandı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde belediye basında görevli Sezgin Özdemir, gezmek için gittiği yerde haberlik oldu. Dinlenmek için oturduğu sandalyenin ayağının boşluğa gelmesi üzerine 20 metre yükseklikten dereye düştü.

Olay, Çameli İlçesi, Elmalı Mahallesi’nde bir kafeteryanın bahçesinde yaşandı. Çameli Belediyesi basın biriminde görevli Sezgin Özdemir, gezmek için gittiği Elmalı Mahallesi’nde dinlenmek için bölgede bulunan bir kafeteryada mola verdiler. Oturduğu sandalyenin ayağının boşluğa gelerek devrilmesi üzerine Özdemir, 20 metre yüksekliğindeki uçurumdan dereye yuvarlandı. Bu esnada bir kaya parçasına da çarpan Özdemir, ölümden döndü. Özdemir’in başına gelenler bununla bitmedi. Dereye düşen Özdemir, can havli ile kendisini dışarı attığı bölgede kendisini 20 kadar yılan sürüsünün arasında buldu. Düşmenin şokunu atlatmadan yılanlarla karşılaşan Özdemir, korku ve panikle o bölgeden uzaklaştı. Çevredekilerin yardımı ile dereden çıkan Özdemir, ölümle yüzleştiği olayı hafif sıyrıklar ve eklem ağrıları ile atlattı. Olay sonrası Denizli Devlet Hastanesi’ne götürülen Özdemir, burada yapılan tedavinin ardından 3 saat sonra hastaneden taburcu oldu.  Kendisi ile görüştüğümüz Özdemir, mucize eseri kurtulduğunu ufak ezikler ve ağrılarının devam ettiği ancak durumunun iyi olduğunu belirtti. 
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde belediye basında görevli Sezgin Özdemir, gezmek için gittiği yerde haberlik oldu. Dinlenmek için oturduğu sandalyenin ayağının boşluğa gelmesi üzerine 20 metre yükseklikten dereye düştü.

Olay, Çameli İlçesi, Elmalı Mahallesi’nde bir kafeteryanın bahçesinde yaşandı. Çameli Belediyesi basın biriminde görevli Sezgin Özdemir, gezmek için gittiği Elmalı Mahallesi’nde dinlenmek için bölgede bulunan bir kafeteryada mola verdiler. Oturduğu sandalyenin ayağının boşluğa gelerek devrilmesi üzerine Özdemir, 20 metre yüksekliğindeki uçurumdan dereye yuvarlandı. Bu esnada bir kaya parçasına da çarpan Özdemir, ölümden döndü. Özdemir’in başına gelenler bununla bitmedi.

Dereye düşen Özdemir, can havli ile kendisini dışarı attığı bölgede kendisini 20 kadar yılan sürüsünün arasında buldu. Düşmenin şokunu atlatmadan yılanlarla karşılaşan Özdemir, korku ve panikle o bölgeden uzaklaştı. Çevredekilerin yardımı ile dereden çıkan Özdemir, ölümle yüzleştiği olayı hafif sıyrıklar ve eklem ağrıları ile atlattı.

Olay sonrası Denizli Devlet Hastanesi’ne götürülen Özdemir, burada yapılan tedavinin ardından 3 saat sonra hastaneden taburcu oldu.  Kendisi ile görüştüğümüz Özdemir, mucize eseri kurtulduğunu ufak ezikler ve ağrılarının devam ettiği ancak durumunun iyi olduğunu belirtti. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.